Ветеринарна Клиника – Горна Оряховица

August 8, 2021
ЗА НАС

vet-gornaВетеринарната клиника е създадена през 2007 г. Обслужване на ферми и домашни любимци – лечение и профилактика, лабораторни изследвания, ваксини и микрочипове. Храни и Аксесоари.

Tова е една малка клиника в която ще получите мило отношение към вас, вашият любимец и изключително професионален подход от лекарите в клиниката . В нея работят отлично подготвени ветеринарни лекари. Техният клиничен опит е подкрепен от стажове и работа във високо квалифицирани ветеринарни клиники.

Те са имали възможността да участват в уникални за страната хирургически операции в областта на сърдечната, белодробната хирургия и ортопедия. Някои от лекарите са участвали в научни разработки по актуални и сериозни проблеми свързани с дребните животни.

Целта на екипа ни е да бъдем винаги в помощ и подкрепа на домашните животни и техните стопани. При нас ще получите добро отношение и отлични резултати, защото винаги вършим работата си до край.

Към клиниката има изграден зоомагазин, в който ще откриете храни и аксесоари за домашни любимци. Към гамата продукти са включени и фуражи за животни.

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани специалисти, полагащи много усилия и грижи за своите пациенти. Богатият опит и стаж на нашите специалисти е предпоставка за добре свършена работа и гарантира оздравяването на Вашия любим приятел.

Целта ни е винаги да бъдем в помощ и подкрепа на стопаните и тяхните домашни животни. Дългогодишните ни клиенти са доказателство за нашата експертност и коректност.

ДЕЙНОСТИ

Леченията, предлагани от нас са:
- профилактични прегледи;
- лабораторни изследвания;
- ваксиниране;
- поставяне на микрочипове;
- хирургия;
- стоматология;
- ехография;
- обезпаразитяване и подстригване;
- стационар за болни животни.

ГАЛЕРИЯ

1(2)2(2)3(2)4(1)56789101112123
КОНТАКТИ

Ветеринарна Клиника – Горна Оряховица

Адрес: гр. Горна Оряховица,ул. Янко Боянов 22
Моб. тел.: 0887 558 738
E-mail: Vanq_stanislawowa@ abv.bg

Comments are closed.