“Викинг-Т” ООД

March 12, 2014
ЗА НАС

VIKING“Викинг-Т” ООД е водещ производител на работно облекло, основан през 1991г. в град Пловдив. Компанията произвежда и продава зимни, летни и специални работни облекла, с възможност за поставяне на фирмени надписи – ситопечат и бродерия, в зависимост от предпочитанията и изискванията на клиента. Също така, редлагаме богата продуктова гама от лични предпазни средства – работни обувки, ботуши, ръкавици, височинна защита, антифони, защитни каски, дихателна защита, очила, аксесоари и други средства, свързани с охрана на труда, отговарящи на европейските стандарти и норми за качество.

Притежаваме собствена модерна база за производство на специализирано работно облекло, изработено от качествени материали. Работните дрехи могат да бъдат изработени по модел на клиента. Във фирмата работят над 220 висококвалифицирани и опитни служители, които се грижат за качественото обслужване на клиентите ни в цялата страна.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 – Система за управление на качеството, OHSAS 18001:2007 – Система за управление на здравето и безопасността при работа, ISO 14001:2004 – Система за управление на околната среда.

Силно конкурентно предимство на “Викинг-Т“ е нашата собствена дистрибуторска мрежа и предлагане, което води до по-бързо и по-ефективно доставяне до нашите клиенти в България, Словакия, Чехия, Австрия, Франция, Италия и други европейски страни. Дружеството е изградило силно присъствие на българския пазар, където постигна голям териториален обхват, най-вече поради ефективната и стабилна дистрибуторска мрежа и многото фирмени представители в ключови развиващи се и индустриални градове в страната. Основният ни офис и складова база се намират в Пловдив, но също работим чрез магазини, офиси и складове в София, Плевен, Стара Загора, Ловеч, Бургас, Враца и Варна.

“Викинг-Т”ООД е официален и дългогодишен представител на световноизвестната фирма “Marigold Industrial” – лидер в производството на предпазни ръкавици за индустрията и “АРТРА”, Словакия – лидер в производството на професионални работни обувки с доказано качество и дизайн. Всички материали и продукти закупени от доставчици отговарят на европейските изисквания и стандарти. Същевременно, предлагаме продукти от други утвърдени и с дългогодишен опит производители на лични предпазни средства!

ГАЛЕРИЯ

134678772
КОНТАКТИ

“Викинг-Т” ООД – viking-t.com

Адрес: гр. Пловдив, ул. “Виктор Юго” 27, ет.2, офис 4
Тел./факс: 032 63 29 33; 032 65 33 90
Е-mail: viking-t@ plov.net

Адрес: гр. Пловдив, ул. “Брезовко шосе” 180, Търговски център “Тракия” 1, склад № 55,
Тел.: 032 96 38 39
Тел./факс: 032 95 29 75
Е-mail: viking-t@ plov.net

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ НИ АДРЕСИ

Текст и изображения: viking-t.com

Comments are closed.