Оптика “Визус”

June 19, 2014
ЗА НАС
LOGO-optika-vizus
Оптика „ВИЗУС” – богат избор от рамки за очила , оптични стъкла, слънчевите лъчи, контактни лещи

Оптиката е създадена от инж. Тодор Данов и оптик-техник Стелиян Беров. Оптика „ВИЗУС” се намира в гр. Плевен на територията на хипермаркет „КАУФЛАНД”.

Желанието ни е да интегрираме най-добрите eвропейски традиции на оптичното производство в реалните условия на българския пазар. Това се постига с помощта на разумна ценова политика и богат асортимент на стоки, позволявящи ни да задоволим потребностите на клиенти с най-разнообразни вкусове и възможности.

Оптика „ВИЗУС” е с работно време 09:00 – 21:00 часа от понеделник до събота и 09:00 – 20:00 часа в неделя.

ПРОДУКТИ

На нашите клиенти предлагаме богат избор от рамки за очила на фирмите: DUPONT, MEDICI, INFINITI, RAY BAN, RODENSTOCK, OLAF CARREN, EXTE, RICARDI, CALVIN KLEIN, BELUTTI, LAGERFELD, FORCASA, CAROLINA HERRERA, LEONARDO, HUGOCONTI и много други подходящи очила от по-ниски ценови категории.

При нас ще намерите качествени оптични стъкла на фирмите ZEISS, RODENSTOCK, ESSILOR, KWIAT и други.

Желаещите да са в крак с последните модни тенденции и същевременно да са сигурно защитени от слънчевите лъчи могат да избират очила на марките POLAROID, RODENSTOCK, KAPPA, DUNLOP, SPRINT VISION и други.

Имаме в наличност меки контактни лещи (диоптрични и цветни) Bausch & Lomb и Cooper Vision, лупи TASCO, компаси MARSCH, бинокли LUGER.

Предлагаме и разнообразни аксесоари за вашите очила.

УСЛУГИ

Оптиката разполага със съвременно оборудван кабинет за преглед на зрението. Всеки ден от 16:00 до 18:00 часа в него клиентите на оптиката могат да бъдат прегледани от Доц. Д-р Десислава Статева за определяне на зрителна острота. Прегледът е безплатен, ако изписаните очила бъдат направени в оптика “ВИЗУС”. Допълнително по желание на клиентите може да бъде осъществен пълен офталмологичен преглед, включващ биомикроскопия, изследване на заден очен сегмент и измерване на очно налягане.
В оптиката се извършва репаратура на метални корекционни рамки.
Като безплатни услуги се предлагат почистване но очила в ултразвукова вана, напасване на диоптрични и слънчеви рамки и измерване на диоптър.

ГАЛЕРИЯ

11324OPTIKAOPTIKA1
КОНТАКТИ
Оптика “Визус” – visusoptics.free.bg
Адрес: гр. Плевен, ул. Сан Стефано 80, хипермаркет Кауфланд
Тел.: 064 80 68 58
Моб. тел.: 0898 568 905

Адрес: гр. Плевен, Площад Свобода 9
Тел.: 064 82 21 34

Текст и изображения: visusoptics.free.bg

Comments are closed.