“Здрав Екип”

July 28, 2014
ЗА НАС

ScreenHunter_6687 Jul. 28 22.47Чели ли сте книгата на Ричард Бах “Едно”? Тя е удивително прозрение за същността на живота и човешкото съзнание, за устройството на Всемира и това, което ни води, за необятните възможности на човешкия дух да създава своя реалност… Всички сме Едно и Всичко е Едно… И нашата многопластова същност създава реалностите от живота ни. Тук сме, за да бъдем щастливи и от нас зависи по какъв начин виждаме себе си, другите и света – вътре и вън от нас.
Кои сме ние?

Ние сме екип от хора, различни по пол, професия, възраст. Всеки от нас гони своя цел в живота си. Запознахме се в Интернет и установихме, че всеки от нас има позитивна настройка, има силен заряд за успех и умее да се радва на живота. Съвместната работа превърна сътрудничеството ни в приятелство. Това е едно от предимствата на МЛМ – много приятели от различни градове. Това не ни пречи да поддържаме постоянна връзка помежду си. Нали затова сме избрали Интернет пространството за срещи!

Необходимостта от този сайт възникна съвсем закономерно.

Преди година и половина “случайно” се срещнахме във виртуалното пространство и още в началото на познанството си разбрахме, че сме много различни, но имаме много общи интереси. Започнахме да работим заедно, просто така – да опитаме какво ще се получи. Получи се – усилията ни бяха същите, но ефектът беше четворен! Така създадохме ядрото на Екипа.

Сега сме приятели, които се забавляват, работейки …или работят, забавлявайки се – все едно как ще го наречем. Но точно това беше и целта ни.

Следващата цел пред нас изникна съвсем резонно – да увеличим екипа си с още приятели. И ето го сайтът ЗдравЕкип, който получи точно тази задача.

Разбира се, основното предназначение на сайта е да бъде своеобразен каталог на продуктите, които представя. Надяваме се да Ви харесат и да си изберете по нещо!

Разгледайте, уважаеми посетители, и помнете, че с Вас бихме могли да станем добри приятели и съекипници. Ако не желаете, ще се радваме да останете с приятно чувство и светло усещане за създателите на ЗдравЕкип!

Ще се стараем да включваме нови продукти и нови идеи. Вече подготвяме следващата…

ПРОДУКТИ
  • Подаръци
  • Хранителни добавки
  • Животозастраховане
  • Продукти за дома
  • Парфюмерия и козметика
  • Бижута за здраве и карсота
  • Релакс
ЗА ТЪРГОВЦИ
Магазин “Здрав екип” Ви предлага бързо и лесно пазаруване на продукти за Вашия магазин. Необходимо е да направите поръчка през Нашия сайт, като въведете желаното количество. Ще изготвим индивидуална оферта за поръчаните от Вас продукти. След одобрение на офертата от Ваша страна, Ние ще Ви изпратим продуктите до посочения адрес.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_6685 Jul. 28 22.41ScreenHunter_6685 Jul. 28 22.43ScreenHunter_6686 Jul. 28 22.43
КОНТАКТИ

“Здрав Екип” – zdravekip.com
Адрес: гр. Видин ул. Общинска 4
Моб.тел.: 0896 747 412; 0878 747 412; 0888 885 097
Е-mail: gmivo@ abv.bg

Текст и изображения: zdravekip.com

Comments are closed.