Здравословно хранене с Грета Узунова

August 15, 2018
ЗА НАС

ScreenHunter 810Аз съм Грета Узунова и съм независим член на Хербалайф, консултант по здравословно хранене и активен начин на живот. Преди 6 години попаднах в клуб по здравословно хранене по препоръка на моята сестра. Причината да бъда там беше, че не се чувствах добре, нямах достатъчно енергия и много често се срещах с диагнозата „възраст“. Реших да започна програма и това промени живота ми. Започнах да се чувствам по-енергична, изучих принципите на здрависловното хранене и натрупах знания, които продължавам да надграждам и до днес. Тогава бях на 51г , период от живота, в който много хора мислят за залеза на своята кариера. За мен беше това беше моментът, в който съзнателно сложих край на професионалния си път като експерт в областта на Застрахователните услуги

и положих началото на кариера в Хербалайф. Посещавайки многобройни обучения по пътя на собственото си развитие се срещнах с едни от най-големите световни експерти и консултанти в областта на здравословното хранене, в държави като Испания, Португалия, Чехия, Турция, САЩ, Гърция, Италия, Украйна и Хърватска.
Създадох първите групи за подкрепа извън София и благодарение на тази работа вече има изградени групи в цялата страна. Започнахме от В.Търново, след това Варна, Плевен, Ямбол, Сливен, Нова Загора, Бургас. Много от клиентите, участвали в групите, възприеха идеята за това как да бъдат треньори и да помагат на хората около себе си в мисията ни да направим света по-здрав и по-щастлив.

ПРОГРАМИ

ПРОГРАМА ‘ВЪВ ФОРМА’
Тази програма е насочена към всички, които искат да получат консултация и квалифицирана помощ, при проблем с наднормено или поднормено тегло, които искат да подобрят хранителните си навици или просто да се чувстват по-тонизирани. Ще изготвя за теб балансиран хранителен режим с подходящите хранителни добавки, който е строго индивидуален, за да следваме зададените от теб цели. Програмата е с продължителност 6 седмици.

ВЛИЗАЙКИ В ПРОГРАМАТА ЩЕ ПОЛУЧИШ:
Индивидуален хранителен режим
Подбор на подходящи за твоята цел хранителни добавки
Възможност за участие в ГРУПА ЗА ПОДКРЕПА, в коята два пъти седмично се събираме и споделяме своите малки крачки и успехи
Обучение от 13 теми свързани със здравословното хранене, метаболизъм, течности, как да пазарувам и др.
Ежеседмични срещи с твоя треньор
Спортни тренировки 3 пъти седмично
Печатни материали свързани с програмата
Включване в онлайн Група за подкрепа
Участие в ежеседмични награди и поощрения
Участие в бонус програмата „Лоялен клиент“
Мотивация и подкрепа

В следствие резултата от теста и взимайки предвид здравословното ти състояние, възраст и физически активност, преминаваме към изговяне на персонален хранителен режим. Той включва необходимите количества проетин, въглехидрати, общо количество калории за деня и други критерии, които в правилното съотношение да доведат до желания резултат. Индивидуално подбраните хранителни добавки и продукти на Хербалайф са част разнообразния и балансиран режим на хранене и здравословен начин на живот.

Повече подробности ще намерите тук

ЗА ХЕРБАЛАЙФ

Хербалайф е световна компания в областта на храненето, посветена на това да помага на хората по целия свят да водят здравословен и активен начин на живот. Милиони хора вече са постигнали и поддържат страхотни резултати и аз се ангажирам да ти помогна да направиш същото. Храненето с Хербалайф не е модна диета или бързо решение. С Хербалайф няма да елиминираш група храни или драстично да промениш приема си на калории от днес за утре. Вместо това, философията на компанията е създаване на общност, която ще ти помогне да промениш живота си по приятен, ефективен и последователен начин.

Хранителните продукти са научно разработени и са произведени съгласно най-високите регулаторни стандарти в света и се разпределят в 8 основни групи:

ШЕЙК ФОРМУЛА 1
ПРОТЕИН ИЗОЛАТ
МЕЖДИННИ ЗАКУСКИ
ВИТАМИНИ
ДЕТОКС ПРОДУКТИ
ЕНЕРГИЗИРАЩИ ПРОДУКТИ
ГРИЖА ЗА КОЖАТА
ГРИЖА ЗА КОСАТА

Подробна информация за продуките може да получиш от Треньор на Хербалайф.
Тъй като, нуждите на всеки човек са индивидуални, а желания краен резултат – различен, няма как информация за състава и произхода на продукта, да те ориентира, кой продукт и в какъв режим на прием е подходящ за теб.

За да постигнеш желания резултат /отслабване, качване на мускулна маса, енергия и здраве или друго/, е необходимо да се консултираш с наш Треньор, който след обстоен анализ ще ти предложи подходящите продукти, хранителен режим и цялостен подход към проблема ти, индивидуално за теб.

МИСИЯ И ВИЗИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ
В HERBALIFE можеш да намериш много повече от продукти за здравословно хранене.
Тук ще получиш много допълнителна стойност!

1. Личен ТРЕНЬОР – това е обучен консултант, който ще ти помогне да избереш най-подходящите за теб продукти, ще направи за теб персонализирана програма за постигане на целите които имаш, без значение дали искаш да свалиш или да качиш тегло, или пък имаш други цели.

2. Ще получиш много допълнителни материали и обучение, което ще ти помогне да промениш своите навици, към по-здравословни. Видео лекции, он-лайн срещи на живо с Треньор, достъп до здравословни рецепти и тренировъчни видео програми.

3. Ще бъдеш приет в общност от хора, които ще те подкрепят и ще споделят твоята визия за активен и здравословен начин на живот.

И ВСИЧКО ТОВА, ЩЕ ПОЛУЧИШ БЕЗПЛАТНО КЪМ ТВОЯ ПРОДУКТОВ ПАКЕТ!

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 787ScreenHunter 808ScreenHunter 807ScreenHunter 805ScreenHunter 804ScreenHunter 803ScreenHunter 802ScreenHunter 800ScreenHunter 799ScreenHunter 798ScreenHunter 797ScreenHunter 796ScreenHunter 795ScreenHunter 794ScreenHunter 791ScreenHunter 790ScreenHunter 789ScreenHunter 788
КОНТАКТИ

Здравословно хранене с Грета Узунова – gretauzunova.com
Адрес: гр. Велико Търново, ул. “Васил Левски” 19А
Моб.тел.: 0888 715 505
E-mail: office@ gretauzunova.com

Текст и изображения: gretauzunova.com

Comments are closed.