Аптека Ирка – Аптека Монтана

August 30, 2021
ЗА НАС

downloadАптека Ирка се намира в град Монтана, на бул. Александър Стамболийски 23. Аптеката извършва продажба на лекарства и санитарни материали.

При нас ще намерите лекарства за температура, болкоуспокояващи, антибиотици, хомеопатични лекарства и други фармацевтични продукти.

Към категория санитарни материали, предлагаме: колани за херния, вагинални душове, уринатори, подлоги, глезенки и наколенки, памперси, бинтове и други артикули.

ПРОДУКТИ

Аптека Ирка предлага богата гама от декоративна козметика. При нас ще намерите разнообразие от продукти, необходими за грижата на вашето лице, очи, устни. Клинетите на Ирка се обслужват от квалифицирани фармацевти, предлагащи компетентна консултация и важни съвети.

Детски и бебешки храни в град Монтана
В аптека Ирка град Монтана ще намерите разнообразие от детски и бебешки храни. Ние предлагаме: плодови, зеленчукови, месни и рибни пюрета, каши, сокове и десерти. С помощта на храните, които предлагаме, ние осигуряваме на Вашето дете, хранителни вещества и витамини, необходими за тяхното здравословното състояние.

В нашата аптека ще откриете разнообразие от лекарства, санитарни материали, хомеопатични продукти, хранителни добавки, декоративна козметика, детски и бебешки храни, билки и чайове. Екипът на аптека Ирка е висококвалифициран и амбициозен, винаги на разположение, поддържайки голямо продуктово разнообразие от фармацевтични продукти.

КОНТАКТИ

Аптека Ирка – Аптека Монтана

Адрес: гр. Монтана, бул. Александър Стамболийски 23
Тел.: 096 30 09 77

Работно време :
понеделник: 8:00 AM – 10:00 PM
вторник: 8:00 AM – 10:00 PM
сряда: 8:00 AM – 10:00 PM
четвъртък: 8:00 AM – 10:00 PM
петък: 8:00 AM – 10:00 PM
събота: 8:00 AM – 10:00 PM
неделя: 9:00 AM – 9:00 PM

Comments are closed.