“ЗТЦ Неда” ЕООД – Туристически център

March 9, 2020
ЗА НАС

12Каним всички деца и младежи да проведат своето незабравимо лято в детски лагер „Бригантина“. Лагерът  е разположен на територията на един от най-популярните Черноморски курорти в България – Албена, на 30 км от гр. Варна.

6В лагера са създадени всички условия за пълноценния отдих на децата. Два реновирани двуетажни корпуса с необходимите удобства, ресторант, работещ на принципа „шведска маса“, открит басейн с водна пързалка и джакузи, многофункционална  детска площадка три уютни беседки, клуб „Творчество“, където децата се учат да създават красота със собствените си ръце, медицински кабинет, анимационна зала и лятна сцена. Лагер «Бригантина» граничи с националния резерват «Балтата». Екология, чиста пясъчна ивица и прозрачно море – с това се гордее   Албена.

Всички културно масови дейности в лагера имат възпитателна, образователна и развлекателна насоченост. На спорта, като един от видовете за активен отдих, се отделя особено внимание. Провеждат се съревнования по повече от 10 вида спорт, аквааеробика, съревнования на плажа и във водата, а също така и сутрешна физзарядка. «Здраве чрез изкуство, творчество и спорт» – това е основния девиз на нашия лагер.

Непринудената приятелска атмосфера в лагера създава условия за общуване на деца от различни страни. Децата обогатяват своя културен и езиков опит, взимат участие във всевъзможни конкурси и викторини, водни развлечения и спортни мероприятия.                  Да помогнем на децата да повярват в себе си и своите възможности, да открият в себе си творчески способности, да им помогнем да намерят нови приятели –  това са били и това ще бъдат целите и на новата програма на лагер „Бригантина“ за лято‘2016.

За изминалите 11 години от съществуването на лагера в него са летували десетки хиляди деца от различни страни – България, Русия, Украйна, Молдова и др. Тук всеки ден е изпълнен с приключения!

В нашия лагер, на брега на Черно море, Вашите деца ще изкарат една активна, познавателна, спортна и весела ваканция! Очакваме Ви!

През 2016 година, под платната на творчеството и фантазията, „Бригантина“

кани всички момичета и момчета на пътешествие в удивителния и неповторим свят на киното. Това ще бъде истински празник, който ще продължи през цялото лято и който ще подари на децата незабравими мигове.

Нашата „Бригантина“ ще се превърне в лятна снимачна площадка, ръководителите-режисьори  ще помагат на децата да преминат през всички етапи по създаването на един филм и да пробват силите си в различни професии: на сценариста, оператора, звукорежисьора, композитора, осветителя, помощник-режисьора, артиста и т.н. А резултатът ще го видим в края на смяната – при презентацията на детските кинотворби.

Международен детски оздравителен лагер „Бригантина“ се намира на територията на КК „Албена“.

Комплексът е предназначен за деца и младежи :

Лагер „Бригантина“ – за деца от 7 до 15 години и

Къмпинг „Горска фея“ – за младежи от 15 до 18 години, както и за настаняване и възможност за тренировки на спортни и творчески колективи.

УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

Условия за настаняване
Лагерът се състои от три корпуса, два, от които са основно реновирани. Във всяка стая има по три легла, санитарен възел, тераса и нови мебели. Стаите се почистват ежедневно.

Хранене
Децата се хранят в ресторант «Бригантина». Храненето е организирано на принципа «шведска маса» – закуска, обяд, вечеря, отделно се предлага и следобедна закуска.

На територията на лагера се намират също и:
• Анимационна зала (климатизирана) с мултимедия;
• Лятна сцена;
• Клуб „Творчество“;
• Медицински кабинет, работещ 24 часа;
• Басейн с пързалка и джакузи, с шезлонги и чадъри;
• Уютни беседки и барбекю;
• Спортна многофункционална площадка, подходяща за минифутбол, баскетбол, волейбол и др.;

ГАЛЕРИЯ

121011987654312
КОНТАКТИ

“ЗТЦ Неда” ЕООД – Туристически център – ztcneda.com

Адрес: Гр. Добрич, ул. Цар Петър 2, вх. Е, приземен етаж.
Варна тел./факс: 052 335 170
Албена тел./факс: 0579 626 16
Е-mail: brigantina@nedabg.com

Comments are closed.