Клиника “Астери Мед” – Клиника Свети Влас

June 25, 2017
ЗА НАС

AsteriMed220x110

„Астери-Мед” е български филиал на веригата едноименни многопрофилни медицински центрове в Москва с 11-годишна традиция. Откриването на медицински клон в България бе обусловено от големия брой пациенти в Русия, обслужвани от московските центрове, които прекарват голяма част от времето си тук, в България.

Използвайки натрупания опит в областта на здравеопазването и лечението, служителите на „Астери-Мед” дават възможност, както на руските пациенти в България, така и на българските граждани да се възползват от богатата гама медицински услуги, предлагани на едно съвършено и много високо ниво. Съчетанието от удобна база, ултрамодерна апаратура, талантливи специалисти и сърцата всеотдайност в служба на човешкото здраве, нарежда „Астери-Мед” сред най-желаните медицински учреждения вече години наред в Москва, а сега и в България.

От самото си основаване „Астери-Мед” стриктно се придържа към принципите си на работа в услуга на здравето и повече от 11 години не допуска никакви компромиси в изискванията, както към служителите си, така и към качеството на извършваната медицинска дейност.

Уютна обстановка, добронамерена атмосфера, загрижен медицински персонал, внимателно отношение към всеки пациент – върху тези аксиоми се гради цялостната работа на клиниката.

Предимствата на „Астери-Мед” са обусловени от стриктно спазваните постулати, приети в клиниката:
- Висока професионална и корпоративна култура;
- Индивидуален подход към всеки;
- Достоверна диагностика;
- Съчетание на научен подход и съвременни методики на лечение;
- Комплексен подход към лечението на пациента;
- Целенасочена работа за постигане на положителен краен резултат.

Клиниката разполага с новооткрита аптека, удобно разположена на самия вход на медицинския център. В нея пациентът може да намери богата гама лекарства, козметика и медикаменти, отпускани от НЗОК.

AsteriMed

КОНТАКТИ

Клиника “Астери Мед”  - astery-med.bg

Адрес: гр. Свети Влас, Общинска сграда за медицински дейности
Тел.: 0554 68 614 / 0879 53 38 44
E-mail: klinika@astery-med.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: astery-med.bg

Comments are closed.