Медико-диагностична лаборатория “Здравец”

October 31, 2023
ЗА НАС

Zdravec Експресна Медико-диагностична лаборатория “Здравец” съществува от 1993 г.и е специализирана в анализи на кръв, урина и еякулат.

Резултатите, на повечето от изследванията, се получават на същия ден. Имаме възможност за експресни изследвания – в рамките на 1 час. Лабораторията притежава сертификат, издаден от система за международен качествен контрол.

Изследванията, които се извършват при нас, са в областта на хематологията, биохимията и имунологията. Те са в помощ за диагностицирането на чернодробни, жлъчни, бъбречни, хормонални заболявания, анемия, диабет, ревматизъм, спин, сифилис, хепатит-вирусен и автоимунен, стерилитет и инфертилитет.

Всеки пациент се изследва индивидуално и веднага след взимането на пробата. За децата се работи изцяло с капилярна кръв и безболезнено убождане, с пистолетче. Имаме микрометоди за чернодробни показатели, включително билирубин и панкреасна алфа амилаза, бъбречни показатели, желязо, калций, фосфор, алкална фосфатаза, витамин Д3, гликиран хемоглобин, инфекциозна мононуклеоза, С-реактивен протеин, ревматоиден фактор АСО, феритин, D-dimer и всички антитела за Covid-19, количествено.

Всяко изследвано дете получава подарък.

Издават се документи за чужбина за граждански брак,след предварително записан час.

Имунологичните причини за стерилитет и инфертилитет се изследват по точни алгоритми и се дава заключение от имунолог. Изкуственото втечняване позволява на невтечняващите се еякулати да бъде направена достоверна спермограма.

Към пациента се подхожда с уважение. Той получава подробна интерпретация на резултатите си, които се изпращат на електронната му поща.

ИЗСЛЕДВАНИЯ

Видове изследвания:

  • Хематологични
  • Биохимични
  • Микробиологични
  • Вирусологични, включително бърз антигенен тест за Covid-19, за освобождаване от карантина и чужбина
  • Хормони
  • Туморни маркери
  • Имунологични, включително количествено изследване на всички антитела на Covid – 19
КОНТАКТИ

Медико-диагностична лаборатория “Здравец”

Адрес: гр. Пловдив, бул.Копривщица 36А, вход откъм бул. 6-ти септември, ет. 6
Тел.: 032 64 00 52
Моб. тел.: 0888 877 579
E-mail:zdravets_med@ abv.bg
Работно време: Понеделник – Петък: 8.00 до 18.00 часа; Събота: 8.00 до 13.00 часа, без официално обявените празници

dsc_0015

Comments are closed.