Медицински компекс “Доверие”

December 11, 2018
КОИ СМЕ НИЕ?

Doverie

МБАЛ Доверие е модерен медицински комплекс, разделен функционално на диагностично-консултативен център и многопрофилна болница за активно лечение. Болница Доверие е една от първите частни болници в България. Създадена е в края на 2005 г. и вече над 10 години е част от „Доверие Обединен холдинг” АД. Тя е модерна, европейска болница, различна от стандартните български болници във всяко отношение, като предлага много по-съвременно обслужване, апаратура и леглова база.

На разположение на пациентите на МБАЛ Доверие са:
- Медицински център, разполагащ със собствени лаборатории и високотехнологично диагностично оборудване
- 9 специализирани отделения за болнична помощ
- 4 операционни зали и стационар от над 100 легла

Освен високотехнологично оборудване и специализирани отделения, медицински комплекс Доверие, може да предложи на своите пациенти оперативно лечение с единствената в гр. София система за роботизирана хирургия „Да Винчи”. Над 80% от всички диагностични и лечебни процедури се извършват чрез прилагане на минимално инвазивен (безкръвен) метод от висококвалифицирани екипи чрез съвременна ендоскопска апаратура.

Екипът на МБАЛ Доверие се стреми да се грижи за здравето на пациентите си, като им осигурява не само висококачествена медицинска помощ, но и максимално добро съпътстващо обслужване. Затова разработи и внедри система за получаване и анализ на обратната връзка от пациентите. Чрез нея всички мнения и препоръки достигат до управленските екипи. По този начин очакванията и реалните нужди на пациентите на болница Доверие взимат ключова роля при оценката на работата на медицинския комплекс и взимането на най-правилните решения.

Ръководните принципи в работата на екипа на МБАЛ Доверие са:
• Безотказност
• Професионализъм
• Качество
• Коректност
• Висок морал, Човещина и Етика

За удобство на своите пациенти, от 1 юни 2016 г., болница Доверие е с ново работно време и предоставя на своите пациенти достъп до най-търсените диагностично-консултативни услуги вече и в съботните дни.

Повече информация относно медицински комплекс Доверие може да намерите на mbal.doverie.bg

ГАЛЕРИЯ

1324

КОНТАКТИ

Медицински компекс “Доверие” - mbal.doverie.bg
Адрес: гр. София “Овча купел” 2, ул. Фридрих Грюнангер 2
Тел.: 02 40 36 100
Факс: 02 956 01 14
Е-mail: info_at_mbal.doverie.bg


View Larger Map

Текст и изображения: mbal.doverie.bg

Comments are closed.