Медицински център “Дианова”

October 31, 2020
ЗА НАС

DianovaМедицинският център разполага с модерна хирургична и анестезиологична апаратура. Стаите са обзаведени с болнична апаратура и легла, собствена климатизация, интернет, кабелна ТВ, телефон. Наблюдение на пациентите от квалифициран персонал. За вашата сигурност предлагаме охрана и видеонаблюдение. Денонощен охраняем паркинг за пациенти.

Център Дианова работи в тясно сътрудничество с Институт Хавиер Де Бенито – Барселона, и също така извършва записвания на желаещите да бъдат консултирани и оперирани от световноизвестният пластичен хирург, член Кореспондент д-р Хавиер Де Бенито в Instituto Javier de Benito, Barcelona.

ЛИЦЕ

БЛЕФАРОПЛАСТИКА

При първа среща очите са фокус и дават първа представа при запознанство. Асоциираните с възраста промени се проявяват при структурите около очите. Кожата губи своята еластичност и тонус, което се дължи на промени в колагена и еластина, а това от своя страна води до излишна тъкан (в горния и долния клепач).

Нищо не може да придаде толкова болнав, изморен и застарял вид, както мастните торбички в областта на горния и долния клепач. С процеса на остаряване често се появяват мастни торбички на долния клепач и излишна кожа на горния клепач, а това прави погледа ни уморен и състарен. Премахването на мазнините и излишната кожа от клепачите ни възвръща свежия и младежки вид.

В нашата клиника операцията блефаропластика се изпълнява от сертифицирани пластични хирурзи в екип. Препоръчваме престой в клиниката с цел почасово проследяване на пациента и избягване на някои от усложненията в ранния следоперативен период.

Лечение и възстановяване

Чрез малък разрез на горния клепач по дължина на клепача изрязваме кожа и мазнини. На долния клепач се прави разрез в посока навън, като се отстраняват мазнини и кожа. Процедурата се извършва в стерилни условия в операционна .

Възстановяването отнема до 10 дни.

Вариантите, които се предлагат са:

  • Ексцизиране на самостоятелна кожна гънка
  • Ексцизия на кожа и частична ексцизия на мастни депа
  • Корекция на увисналият клепач с блефаропластика

Комбинация на възможни достъпи:

  • трансконюнктивален (от вътрешната страна на окото, без кожен разрез)
  • транскутанеален (с кожен разрез)
  • комбиниран

ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ

БЮСТ

При много жени вродено или след бременност се наблюдава малък и празен бюст. За уголемяването му използваме специални импланти с големина и форма (кръгли или анатомични) по желание на пациентката. Поставянето на импланта се извършва чрез хиругичен достъп през ареолата или през гънката под жлезата (инфрамамарната гънка). Имплантът може да бъде разположен в план зад млечната жлеза или зад големия гръден мускул. Ранният следоперативен период включва престой за 1 вечер в клиниката. Носенето на хирургично бельо в следоперативния период е задължително. Извършват се няколко контролни прегледа с които се проследява резултатът от хирургичната интервенция, за което се информира пациента предварително.

ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ

ТЯЛО

Намаляване на излишната кожа и мастна тъкан в различни части на тялото като се създава по привлекателна форма на силуета.

ГАЛЕРИЯ

2rit_3184_800x531rit_3102_508x800rit_3086_531x800rit_3081_531x800dsc_3923dsc_3920dsc_390853
КОНТАКТИ

Медицински център “Дианова” – dia-nova.eu

Адрес: гр. София, ул. Троянски Проход №16
Тел.: 0885 721 276; 0885 721 547; 0888 901 637
E-mail: info_at_dia-nova.eu


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: dia-nova.eu

Comments are closed.