Розмарин ЦД- билкова аптека

October 22, 2020
ЗА НАС

rozmarinАз съм Цонка ДАСКАЛОВА.
Родена съм на 8 януари 1943 г. в с. Ямна, Софийско.
Завършила съм Фармация през 1966 г. в София.
Работила съм в:
● с. Реброво – като управител на аптека
● Онкологичното отделение на Окръжна болница
● Централно аптечно управление.

Правоспособността ми на магистър-фармацевт беше препотвърдена отново на 13 май 2004.
Сега приемам и лекувам пациенти в Билкова аптека “Розмарин-ЦД”

Като магистър фармацевт познавам лечебните свойства на всички лекарства. Но от собствения ми 30-годишен опит съм убедена, че лечебните свойства на българските билки могат изключи­телно много да помогнат на официалната медицина. Най-добър лечебен ефект се получава, когато двете терапии се съчетаят.
Резултатите са винаги налице, когато пациентите идват при мен навреме. Моят съвет е едновременно с лекарската помощ да се започне и билколечение.

Създала съм свои рецепти за комплексно лечение на:
● Онкологични болести – изключителни резултати имам при болни от първа и втора степен на заболяването. Имам добри резултати и при по-напреднал стадий на заболяването. В най-лошия случай мога силно да облекча болките на страдащия;
● Белодробни заболявания– хроничен бронхит, астма, туберкулоза и др.
● Гинекологични заболявания – кисти, миоми, стерилитет;
● Високо кръвно налягане;
● Болести на щитовидната жлеза – възли на щитовидната жлеза, кисти, базедова болест;
● Бъбречни заболявания – глумеронефрит, пиелонефрит, камъни, кисти, възпаления;
● Жлъчни и чернодробни болести – камъни и възпаления на жлъчката, стеатоза на черния дроб, кисти, хепатит;
● Сърдечни болести –след прекаран инфаркт, инсулт, стенокардия, тахикардия;
● Болести на нервната система – неврастения, хистерия, депресия. Имам случаи на значително подобряване на състояния при церебрална пареза и Синдром на Дао;
● Гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника;
● Болести на пикочния мехур – полипи, камъни;
● Заболявания на простатата – аденом, хламидии;
● Диабет в начален стадий (в някои случаи успявам да спра инсулина);
● Кожни болести – екзема, псориазис, розацея, косопад, витилиго и др.
● Мастопатия, фиброаденом и кисти на гърдите;
● Хемороиди;
● Облекчавам състоянието на страдащите от артрит, шипове и остеопороза;
● Състояние на наркотична зависимост;
● Епилепсия.
Опитайте и няма да съжалявате! Аз искам и мога да ви помогна!

ИСТОРИЯ

Интересът ми към билките е още от дете. Но истински се свързах с тях, когато ми оперираха бъбрека. След изписването ми от болницата бях с диагноза “нефролитиаза” и заплаха от отстраняване на бъбрека, ако до няколко месеца не започне да функционира. Тогава изпробвах няколко билкови комбинации върху себе си и след време проф. Ламбрев, доц. Куманов и доц. Доновски се учудиха на абсолютното ми възстановяване. И до днес в аптечната мрежа се използват моите билкови рецепти, известни като “билките на проф. Ламбрев”.

В работата ми като магистър-фармацевт ми се е налагало многократно да лекувам с билки – първо болни бъбреци, след това гинекологични заболявания, стомашно-чревни, белодробни… С гордост мога да се похваля че с Божия помощ и с моите билки в България са се родили над 300 бебета!

Моят път е изпълнен с мъка, болка, вяра, надежда и огромна  радост, която получавам при успешното излекуване на пациентите.

Няма да забравя първия случай – млад 26-годишен мъж, с тежка формана рак в белия дроб. Докато му приготвях билките, осъзнавайки безнадеждното му състояние, много плаках и молих Бога да му помогне да оздравее. Изпитвах силна мъка от мисълта, че този млад човек може да умре. Дадох всичко от себе си, младият човек беше много дисциплиниран, изпълняваше точно предписанията и “като по чудо” оздравя. След това при мен дойде неговият лекуващ лекар за да се запознаем и да изрази искреното си възхищение от получения резултат.

Успехите ми в билколечението бързо се разчуха и започнаха да прииждат страдащи хора от цяла България и от чужбина. Събираха се по 150 човека в двора ми. Нямах морал­ното право да върна никой от тях. Работех неуморно. Но преди години преслед­ваха хора като мен, така че над десет пъти бях арестувана от милицията. Отърваваха ме тогавашните управляващи, на които бях помагала.

Имам официални разрешителни за лечение с билки, издадени ми от Министерство на здравеопазването и от Софийски градски съд.

При изготвянето на подходящите билкови комбинации се съобразявам с епикризите на болните. В много случаи, когато това се налага, лечението с билки допълва лечението на официалната медицина.

При разговора си с болните често пъти успявам да поставя диагноза и на заболявания, чиито симптоми все още не са проявени.

Резултатите от правилното лечение и точното му съблюдаване от страна на болния, са възстановеното здравословно състояние и възвърнатите усмивки…

КОНТАКТИ

Розмарин ЦД- билкова аптека – www.tzonkadaskalova.com

Адрес: гр. София, ул. “Феликс Каниц” № 4
Тел.: 02 954 73 80
Моб. тел.: 0879 86 88 36
E-mail: rosmarin_apteka@abv.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: www.tzonkadaskalova.com

Comments are closed.