Marinova Dental – дентална клиника в гр. София, жк. Изток

May 29, 2024
За Нас

Лого на д-р Маринова

 

Д-р Есмералда Маринова е стоматолог със специалност поливалентна стоматология от Факултета по дентална медицина, град София.
През 1991 година тя започва своята кариера като детски стоматолог в 25-та поликлиника в ж.к. ‘Младост’ – опит, който ѝ помага през цялата ѝ кариера да се справя със зъбните проблеми на най-малките.
Своята частна практика д-р Маринова стартира в ж.к. ‘Младост’ през 1997 година. Шест години по-късно д-р Маринова мести своята практика в ж.к. ‘Изток’, където от тогава до сега тя посреща пациенти и изпраща приятели – щастливо усмихнати приятели.
Днешният свят се развива с бързи темпове и стоматологията също е част от това развитие. За да е винаги в крак с тенденциите на съвременната дентална медицина, д-р Маринова постоянно инвестира в нови знания в областта на ендодонтията и естетичната стоматология, като посещава редица лекции и семинари. Атестат за съвремието и иновативността на работата в клиниката са и многократните участия на д-р Маринова в телевизионни предавания като специалист в различни области на стоматологията.
Запознайте се с екипът на дентална клиника „ Marinova Dental “ оттук »

 

 

 

Блог- статии

Как да изберем добър зъболекар в София. Marinova Dental – дентална клиника в ж.к. Изток

Изборът на добър стоматолог в София може да е трудна задача при наличието на много опции

Да изберем подходящ дентален лекар в големия град е изключително важно за качеството на живот. България е на второ място в ЕС по брой зъболекари на 100 хил. души население. Над 10 000 са практикуващите у нас стоматолози и броят им нараства всяка година. София като град също расте, което изправя много хора пред въпроса – как да изберат точния зъболекар за тях и техните семейства. Кои са основните фактори, които имат значение за взимането на правилно решение?

Професионализъм и опит

Годините практика са най-добрият учител в работата на лекаря по дентална медицина. Времето, прекарано в работата по различни случаи, решаване на проблеми и наблюдение на развитието, е безценно за изграждане на правилните професионални навици. Програмите за обучение също дават широк поглед на специалиста и възможност за по-ефективно оказване на помощ.

zabolekar-sofiya 2

Лично отношение

Когато лечението се извършва в приятна за пациента обстановка, той може да се отпусне и да се довери на лекуващия екип. Така желаният резултат се постига по по-лесен и приятен начин. Добрият лекар се съобразява с индивидуалните желания на всеки пациент в плана на лечението му. Когато целият екип е съставен от професионалисти, които знаят как да подходят, това създава усещане за естествена лекота в работата, пациентът не усеща напрежение и се чувства комфортно.

Качествени материали и оборудване

Стоматологията е силно технологична работа, в която лекарският труд се комбинира с техника и материали, чието качество оказва пряко въздействие върху постигнатия резултат. Когато се стремим към най-високо ниво на работа, не може да се правят компромиси с материалите, които се използват. Зъболекарският стол, микроскоп, лазер, машина за избелване на зъбите, Air-Flow апарат за полиране, рентген, произведени от топ брандовете в индустрията, дават възможност за качествено и изискано лечение.

Това са някои от основните фактори, които са важни при избора на стоматолог в София. Marinova Dental e клиника, където всички тези фактори се съчетават. Ние даваме адекватен отговор на търсенето на добър зъболекар в ж.к. Изток, София. Д-р Маринова, основател на клиниката, и д-р Симов имат дългогодишен опит. Атмосферата тук е позитивна, а подходът винаги е индивидуален. Всички материали и машини в клиниката са произведени от най-добрите брандове в бранша.

Основната цел на Marinova Dental са успешните лечения и щастливите пациенти и товани прави предпочитан избор на стоматолог както в ж.к. Изток, така и в София.

Свържете се с нас сега!

https://www.marinovadental.com/

0877 88 34 22

Последвайте ни в социалните мрежи:

https://www.instagram.com/marinova_dental/

https://www.facebook.com/marinovadental

КОНТАКТИ

Marinova Dental – дентална клиника в гр. София, жк. Изток - marinovadental.com

Адрес: гр. София, кв. Изток ул. Атанас Делчев №11 ет.1
Тел.: 02 971 71 21
Моб. тел.: 0887 883 422
Е-mail: info@marinovadental.com


Вижте по-голяма карта

Кл. думи: ендодонт, ендодонтия, кореново лечение, стоматолог Изток, зъболекар Изток, естетична стоматология, избелване, детска стоматология, детски стоматолог, детски зъболекар, стоматолог, зъболекар

Comments are closed.