Royal Sales International- Tроян

July 5, 2013
ЗА НАС

I_Sales_220x110Добре дошли в света на RSI, света на красота отвън, отвътре и около нас!
RSI: 14 години с вас – фирмата на доверието!
Да се ослушваш, да разбираш, да задоволиш нуждите на купувача със своя асортимент и услуги!
Да се оглеждаш и ослушваш за всичко,ставащо наоколо, да проявяваш разбиранекъм нуждите на купувачите и да ги задоволяваш със своят асортимент и услуги! Това са целите на Royal Sales International.
“Красота отвътре”, “Красота отвън”, “Красота около нас” – това е мотото по което сме известни на пазарите на 8 страни в европа. С развитието на екологичното съзнание все по-силен е сремежът да омекотим хиперактивниятурбанизиран живот и да го върнем отново към природата. Съзнавайки нейната важност, ние отново откриваме нейната важност, ни отново откриваме безкрайната благодат на растителният свят, който ни обкръжава. За нас красотата е преди всичко във връщанете към нейните естествени източници и в развиванетона съсзнание за нейното опазване. Доказателство за това са и продуктите от палитрарата продажби, които имат екологичен характер, основават се единствено на естествени суровини и са предназначени за подобряване на качестеото на живот. Нашият асортимент със сигурност ще намери пътя до вас и вашето семейство, и ще направи ежедневието ви по-здравословно, по-хубаво и лесно.
Програмата на RSI внимателно следи световните тенденции, затова непрекъснато я усъвършенстваме, въвеждайки нови продукти и препарати от нашият собствен магазин за билки, съотвестващи на духа навремето. така ви предлагаме големи възможности за избор на продукти, които непрекъснато се включват в нашета програма. Целта на фирма RSI е да отвори пред своите клиенти вратата на здравословният и по-качествен живот, обърнат с лице към харнмонията.

КРАСОТА ОТВЪТРЕ

Хранителните добавки са все по-търсени на пазара. Това са продукти, които ни помагат да се чувстваме по-добре и да живеем по качественно. Те сае борят срещу умората и много заболявания, предпазват от настинка, помагат да се въстановим от прекарана болест, необходими са за пушачите… Те ни изпълват с енергия и жизненост – витамини, минерали, добавки за подържанена жизнения тонус и регулиране на апетита, всички тези препарати са необходими за днешният урбанизиран живот. Допринасят за подоброто функциониране на организма, за опазване на здравето, тъй като намаляват риска от много заболявания.

Вижте повече за предлаганите от нас витамини!

КРАСОТАТА ОТВЪН

Днес повече от всякога е важно да имаш привлекателен, здрав и естествен външен вид. Това означава преди всичко да открием красивото и естественото у себе си и смело да го подчертаем. Независимо от възръстта и пола, на ваше разположение са препарати, базиращи се на естествени суровини, предназначени за поддържане на кожата на лицето, тялото, ръцете и краката, косата…

Вижте повече за нашите козметични продукти!

КРАСОТАТА ОТКОЛО НАС

Осноната мисъл, водеща ни през тази програма: “Хубаво е да живееш в чиста околна среда”, насочва към опазването на природата. Сгрижовният подбор на екологични и пестящи енергия прдукти, ние ви даваме възможност да поддържате вашият дом красив и хигиенично чист без да замърсяваме околната среда.

Вижте повече за нашите продукти!

ГАЛЕРИЯ

GumeniProgramVitaminCTigerOilnevenmultivitaminilicetinI_Sales_220x110MOP-SETAkwaRukavicabeta karotinFVI_Sales_220x110zlatno maslo
КОНТАКТИ

Royal Sales International- Tроян – rsi-troyan.hit.bg

Маркетинг мениджър
Красимира Цочева
GSM: +359 88 7181372; +359 87 8181372
E-mail: krasi.rsi_at_abv.bg
Skype: krasi.rsi

Минко Цочев – сътрудник
GSM: +359 88 6435713; +359 89 6393846
E-mail: mintsata_at_gmail.com

Текст и изображения: rsi-troyan.hit.bg

Comments are closed.