АЛД-Импорт ЕООД – Медицински консумативи

August 28, 2014
ЗА НАС

Logo„АЛД-Импорт” ЕООД е бързоразвиваща се и перспективна фирма, която за кратко време изгради отлична репутация, базирана на професионализъм, индивидуален подход към клиентите и безспорнокачество на продуктите.

Основната дейност на фирмата е директен внос и търговия на едро с медицински консумативи и лични предпазни средства (ЛПС).

Екипът ни се състои от енергични и мотивирани специалисти, които ще се запознаят детайлно с вашите изискавания и ще ви консултират за най-подходящия продукт.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Работим само с акредитирани производители!
Здравеопазването е деликатен сектор, в който качеството на консумативите е от първостепенно значение. Ето защо ние не рискуваме със съмнителни компании, които предлагат евтини, но посредствени продукти. Точно обратното; ние внимателно подбираме партньорите си, като те трябва да спазват всички прилежащи международни и национални норми и директиви. Това ви гарантира спокойствието, че получавате продукти, които са сертифицирани, надеждни и издръжливи.

Отличен Баланс на качество и цена.
Тъй като консумативите, които предлагаме се използват всекидневно в големи количества от различни сектори, ние напълно разбираме, че освен качество, вие се нуждаете и от атрактивна цена! Нашето конкурентно предимство е, че купуваме цели контейнери с консумативи и по този начин вие можете да се радвате на по-големи отстъпки.

Вие сте на първо място!
Екипът ни от специалисти цени високо вашето време. Ето защо ние се стремим да ви предоставим необходимите ви продукти по най-ефективния, бърз и приятен начин.

Когато и да имате нужда от нашата консултация и продукти, ние сме насреща!

Гъвкави условия за съвместна работа
В настоящите неблагоприятни икономически условия, ние осъзнаваме колко важно за вас е да имате партньор, който да ви предложи гъвкава схема на плащане, съобразена с вашите настоящи възможности. Можете да разчитате на нас и за това!

КОНТАКТИ

АЛД-Импорт” ЕООД – www.aldi-bg.com

Адрес: гр. Пловдив, ул. “Александър Стамболийски” 35, /к-с Райски Кът 2, кв. Кичук Париж/
Тел.: 032 96 68 71; 032 94 16 02
Моб. тел.: 0889 118 722; 0887 646 705
E-mail: aldimport@abv.bg; lucy@aldi-bg.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: www.aldi-bg.com

Comments are closed.