Zdravencatalog.com

Какво е Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com?

Na siteЗдравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com  e уникален проект на Уеб Бранд ЕООД (Web Brand ltd.). Той съчетава в себе си модерни интернет технологии, за да предостави на своите посетители изчерпателна информация за здравните заведения в България. Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com  има амбицията да се превърне в най-големия портал за здравни учреждения в българското интернет пространство.

Здравните заведения и фирмите предоставящи достъп до здравни услуги и консумативи, са разделени в няколко основни категории (Болници, Дентални центрове, Диетолози, Домове за стари хора, Доп. здравно осигуряване, Лаборатории, Медицински центрове, Медицинско оборудване, Продукти, Трудова медицина и др.). Това позволява лесното намиране на търсения обект от страна на посетителите на сайта.

Основна цел

Целта на Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com  е да предостави бърз и лесен достъп на хора търсещи здравни заведения, услуги и медицински консумативи в интернет.  Ние сме моста между хората нуждаещи се от здравни услуги или консумативи и здравните заведения, които ги предлагат.

Каталогът разполага с удобна навигация и интуитивна търсачка. По този начин вярваме, че посетителите на сайта ще открият търсеното от тях здравно заведение или услуга бързо и само с няколко клика на мишката. Ние знаем, колко е важно да откриете правилната здравна услуга бързо и лесно. Това е основната цел на Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com.

Защо Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com?

Със своята рекламна страница в Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com  здравните заведения получават възможност да подобрят своето интернет присъствие.  Ние ви даваме възможност да представите по най-добрия, интерактивен и атрактивен начин своята фирма. Освен качването на текстова информация и снимки, Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com  ви дава възможност да покажете интересни видеа, свързани с вашата фирма или услуга. Освен това, ви е получавате и интерактивна Google maps карата с позиция на вашия обект или офис. По този начин, ние улесняваме вашите клиенти в намирането на правилния доставчик на здравни услуги.

Посетителите на каталога, бързо и лесно ще могат да открият търсената от тях услуга или здравно заведениe. Ние работим постоянно в посока на по-доброто представяне в Google и другите популярни търсачки не само на Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com, но и на фирмите и здравните заведения представени в него. На тяхно разположение е интуитивна търсачка, с която можете да откриете търсената от вас услуга или здравен обект.

Развитие

Здравен Каталог.ком- Zdravencatalog.com  е динамична система с ежедневно променяща се информация. Ние използваме най-модерните технологии за развитие на системата и работим непрестанно по нейното подобрение, за да можем във всеки един момент да предоставим най-добрата услуга за нашите посетители и партньори.

За Партньорите

Разбирането на Уеб Бранд ЕООД (Web Brand ltd.) за бизнес в условията на икономическа криза, е че нашите клиенти са преди всичко наши партньори. Ние се стремим да изграждаме дългосрочна и ползотворна връзка с всеки наш клиент, превръщайки го в наш партньор. За това ние ще положим всички сили, за да представим вашия бизнес по най-добрия начин в интернет с цел постигането на максимално добри резултати. За нас партньор значи –доволен клиент!