“Алфа 2003″

April 23, 2014
ЗА НАС

alfaАлфа 2003 е дистрибутор на уникални рехабилитационни фитнес уреди създадени въз основата на контролирани вибрации, електро-стимулация, лицева електро стимулация и пневматика.

В wellness центъра на Алфа 2003 може да намерите различни програми с помощта на които ще може да повишите Вашия жизнен тонус.

ФИТВАЙБ

Фитвайб и неговата модерна вибрационна технология се базира на 40 годишни изследвания и продължаващи научни разработки. Уредът Фитвайб е най-уникалният фитнес и рехабилитационен продукт на пазара днес. Предпочитана от много от водещите медицински центрове, спортни отбори, елитни фитнес и здравни клубове, Фитвайб технологията е провъзгласена за едно от най-бързо развиващите се фитнес направления. Тя е безопасна, лесна и ефективна за всеки.

Само за 10 минути дневно три пъти в седмицата Фитвайб ще ви помогне да постигнете ново качество на здраве и живот. Той не само ще развие хармонично вашето тяло, но и ще стимулира отделянето на ендорфини и ще ви избави от стреса на ежедневието.

Фитвайб е продукт с доказано немско качество на фирмата Gymna Unify. Тя заема призово място между най-големите компании производителки на медицинско оборудване и уреди за физиотерапия в света. Този уред е единствен по рода си, притежаващ знака MDD / знак за качество на медицинска апаратура в света /.
Предимствата на Фитвайб:

- Кратки тренировки / 10-15 минути на сесия/;

- Бързи резултати / видими след няколко седмични тренировки /;

- Лесен за използване;

- Широка гама от благоприятни ефекти;

- Не стресира мускулите и ставите;

- Може да се използва от хора от 7 до 77 години, от професионални спортисти до обездвижени хора.

WELLNESS CENTER

Търсите тренировка с максимални резултати?!

Заповядайте в Уелнес Център Фитвайб! С вибрационния фитнес уред на бъдещето FITVIBE ще постигнете добра форма, ще бъдете здрави и ще изглеждате добре без да се налага да прекарвате дълги часове във фитнес залата.
Само 10 -15 минути три пъти седмично са достатъчни за да се чувствате и изглеждате добре. 1 минута на уреда е равна на 100 коремни преси.

Уелнес Център Фитвайб предлага още:

- ци гун;
- пилатес – Понеделник от 18.15
- пластика на живота /по системата на акад.Норбеков/ – Четвъртък от 18.15
- ориент денс – Сряда от 18.30
- различни курсове и семинари;
- програми за контрол на теглото;
- Тайландски масаж, Класически и релаксиращ масаж, Антицелулитен масаж

- добавки на американската компания FLP/ продукти на базата на алое вера/, продукти на BIONET, MIRRA, STYX/ етерични масла и козметика/, Трансфер Фактор, АПАРАТИ ЗА СРЕБЪРНА ВОДА – Д-Р СИЛВЪР, АКВА СОРС, NWA
- енерго-информационна диагностика на биополе, органи и системи.

- апарати за биорезонансна терапия – закупуване за лични цели и процедури в центъра / Най-новото и модерно оборудване на пазара/

- Хороскопи
В центъра периодично се провеждат курсове за обучение по дишане – Метод Бутейко.
Предстоящо събитие: ОТВОРЕНИ ВРАТИ с Андрея Абба:
Андреа АббА е квалифициран учител, холистичен терапевт и житейски консултант посветен в лековитите и благодатни източни техники Шиацу, Тай Чи Чуан, Чи Гун, на които с отворена душа учи всеки, пожелал да бъде здрав. Андреа e член на Асоциацията на Професионалните Шиацу Терапевти в Италия и е известен експерт в областта на био?натуралните дисциплини. Той не отрича нищо съвременно като в същото време изповядва връщане към природата, връщане към истинските ценности, връщане към истинското отношение към живота чрез Любов – към себе си, към Бога, към другите. Подхождайки с дълбоко разбиране към душата на европейския човек, какъвто е и самият той, Андреа с лекота насочва доверилите му се към живителните знания и практики на изтока.

Според Андреа АббА човек извървява пътя си според уникалната си „схема“ на живот, наследена от предците, досущ като ДНК спиралата, но и допълнително оформена от социума, от средата на живот, начина на мислене и хранене. Ние съзнателно не знаем кое в тази наша лична „схема“ всъщност предизвиква определени емоционални блокажи, респективно – дисбаланс на потока от енергии в тялото ни и заболявания. Чрез древните източни практики Андреа може да помогне на всеки сам да разбере, да познае произхода на блокажите в ума и тялото си и да заживее ползотворен и качествен живот, или да го консултира за начина на хранене и движение. Заместването само на един хранителен продукт с друг или изкореняването само на един навик би могъл да направи чудеса за цялото състояние на организма ни.

„Тези практики са създадени чрез наблюдение на естествената хармония и ритъм на природата. Човек който е в синхрон с тези естествени ритми, не изпитва съпротива към живота, напротив – става Едно с Живота и с Всичко!“ – казва Андреа.

Заповядайте в Уелнес център , ул. Ген. Столипин 58

19.12.2013 – 18.30 ч

Вход – дарение зала

Тел. За контакти – 0878 69 56 56, 0887 71 63 92

wellness

ПРОДУКТИ

safetox_band_useSafetox® /Сейфтокс е електронен уред за грижа за красотата на лицето. Основното му действие е върху функциите на мускулатурата. То потиска мускулите, които причиняват образуването на бръчки и затварят лицето и активира мускулите, които отварят лицето и повдигат кожата на челото.

За кого е предназначен?
За мъже и жени на възраст между 30 и 55 години; т.е. при хора, чието лице започва да показва признаци на стареене и се появяват първите бръчки. При по-възрастни хора с дълбоки, напластени бръчки Сейфтокс може да отмени употребата на Ботокс или да намали с две трети честотата на инжекциите с Ботокс.

Как се използва?
През първите седмици на употреба: един до два сеанса по 5 минути дневно. Оттам нататък от два до три сеанса по 5 минути седмично, поддържащо. Но също така и от време на време, когато лицето Ви започне да показва признаци на умора. Лицевите мускули в централната и горна част имат необикновена анатомична структура. Те се събират между очите и основата на носа образувайки тъй-наречения „пачи крак”. Техниката на Сейфтокс използва предимно тази специална анатомична зона. Малък пластир се поставя върху „пачия крак” и се използва за действие върху всички мускули в тази област едновременно. Кожата се почиства предварително с помощта на кърпичка Сейфтокс Припеър, за да осигури интерфейса между кожата и пластира. Уредът се свързва към пластмасовия щифт на пластира. С натискане на средното копче на уреда започва сеансът, който автоматично продължава 5 минути. Сеансите се повтарят ежедневно. Един от всеки трима потребителя вижда подобрение още след първия сеанс, но най-често подобрението във външния вид на лицето започва да личи след две или три седмици редовна употреба.

hur01Съставки
Няма участие на химически средства. Сейфтокс работи на принципа на електронни импулси, действащи пряко върху лицевите мускули. Това действие изисква челото да бъде почистено със специална кърпичка преди да се постави пластир. Пластирът представлява интерфейс между Сейфтокс и Вашата кожа.

“Без повече инжекции” и предимствата
Safetox® / Сейфтокс действа в дълбочина, подкожно, върху мускулната динамика на лицето. Това е единственият способ за техническо действие върху лицевите мускули, който можете да осъществявате сами в домашна обстановка, без да се налага да ходите на лекар или козметик. Safetox®/ Сейфтокс е познание за лицето. То Ви показва разположението на мускулната система на Вашето лицето, научавате се как да отпускате „лошите” мускули (причиняващи образуването на бръчки) и как да накарате „добрите” мускули (онези които отварят лицето и повдигат кожата) да работят. Това образование е инвестиция в бъдещето на Вашето лице.

compex_red_frontCompex- Технологията

Compex е резултат от постоянни научни и медицински проучвания. Той е интилигентният подход във физиотерапията. Продуктите му са високоефективни и лесни за използване. Compex стимулаторите покриват всеки аспект от модерната електротерапия. Те предлагат модерна невростимулация, която комбинира оптимална мощност, комфорт и безопасност. Сигурността и удобството на приложение са гарантирани: няма риск от болка или изгаряне, няма кардио-васкуларен стрес.

HUR- Технологията

HUR предлага най-модерните съвременни технологии в областта на здравето и фитнеса. Резултат от 15 годишни научни изследвания, пневматичните уреди на HUR са продукт на съвместната работа на различни уиверситети и водещи световни експерти в областта на физиологията и биомеханиката. Уредите на HUR са със съвременен, ергономичен дизайн: леки, удобни и безопасни, ненатоварващи ставите. Подходящи са за всякави потребители. Те се предлагат в три серии: конвенционална, рехабилитационна и за инвалиди. Разработени са и модели с двойна функция, позволяващи да се работи върху различни мускулни групи едновременно. Клиентите на HUR получават най-модерното оборудване съществуващо на пазара на фитнес технологиите. Целта на компанията е 100% задоволяване потребностите на клиентите и безупречен технологичен процес.

КОНТАКТИ

“Алфа 2003″ – fitvibe-alfa2003.com

Адрес: гр. Варна, Ген.Столипин №58
Тел.: 052 69 56 56
Моб. тел.: 0878 695 656
E-mail: fitvibe@ abv.bg

Текст и изображения: fitvibe-alfa2003.com

Comments are closed.