Център “Be Well”

November 12, 2013
ЗА НАС

bewellНашата философия

Целта на BeWell е да ви накара да се почувствате добре.
Философията е начина по който ще Ви накараме да се почувствате добре:
Усмивката и отношението към Вас, което е първото, с което се сблъсквате при нас професионализъм и терапевтичен подход
връзката между психическото състояние и ефектът,който то оказва върху тялото,а именно ние ви предлагаме място, където постигате пълен релакс и забравяте за хаоса навън.

Процедурите, на които можете да се насладите при нас съчетават:

  • терапевтични техники, които ще възвърнат баланса във физическото и психическото Ви състояние; подход основан на принципа –красотата е вследствие на здраве и душевен комфорт
  • продуктите,които Be Well се стреми да използва са еко,органични и максимално натурални по своя произход. Целта е да се извлече ефект от активните продукти,изключвайки вредното въздействие на създадените по изкуствен път химични съставки. Тези продукти се използват в терапии за детоксикация,рехидратация,дълбоко подхранване и възстановяване еластичността на кожата,за да може тя отново да изглежда свежа и сияйна; ремоделиране контурите на тялото и борба с целулита.
  • ритуали, които ще Ви датат усещането за екзотика от далечна Индонезия и Бали, пълен релакс и комфорт

Освен това ние прадлагаме специална програма и уникална техника на масаж, която е прадназначена за бъдещите майки в този важен етап от живота им. Тази специален вид масаж е обявен от вестник „Ивнинг стандарт” за „най-добрият масаж в Лондон”.
Всички терапии могат специално да бъдат приспособени и моделирани след консултация с нашия екип към Вашите специфични нужди и изисквания.
Специалистите ни са обучени до най-високо професионално ниво – рехабилитатори и терапевти, които са получили квалификациите си и са практикували в България, Лондон и други места в Европа. Техните умения, опит и лично отношение към клиента са едно от важните неща, които ще направят престоят Ви в BeWell запомнящ се, комфортен и ще бъдат една от причините да си тръгнете с усмивка на лице.

МАСАЖИ

Несъмнено един от най-добрите начини да релаксирате и забравите за стреса е масажа. Освен за Вашето психическо равновесие, със своя терапевтичен ефект той повлиява ригидна (напрегната, „схваната”) и болезнена мускулатура, болки в гърба, уморени и отекли крака. Доказано е, че след натоварване мускулатурата се възстановява пет пъти по-бързо чрез масаж отколкото чрез пасивна почивка. BeWell предлага голям избор от различни видове масажни терапии. Те могат да бъдат приспособени, така че да задоволят вашите индивидуални нужди, за да може да извлечете максимална полза
класически масаж – този вид масаж използва терапевтични техники, повлияващи болки, мускулно напрежение и умора, докато в същото време повдига духа и ревитализира. Терапията започва с успокояваща баня с ароматни цветни листенца и масаж на стъпалата, продължава с масаж на цялото тяло, докато в същото време сетивата ви се стимулират от нежното ухание на есенциално масло. Завършва с релаксиращ масаж на скалпа и лицето, което спомага за премахване на главоболие, напрежение и Ви оставя напълно релаксирани и изпълнени с енергия.

60 мин. = 40,00 лв.
90 мин. = 50,00 лв.
дъблокотъканен / спортен масаж – този вид масаж е по-силен и дълбок, предназначен да достигне и третира по-дълбоко разположена и болезнена мускулатура, както и възли и напрежение, които много често се образуват в областта на гърба, врата и раменете. Това може да бъде и перфектният завършек на Вашата тренировка.

60 мин. = 45,00 лв.
90 мин. = 55,00 лв.
ароматерапевтичен масаж – предварително подбрани, след консултация с Вашия терапевт, есенциални масла се съчетават с класически или дълбокотъканен масаж, за да се постигне релаксиращ или тонизиращ ефект, според Вашите индивидуални нужди.

60 мин. = 45,00 лв.
90 мин. = 55,00 лв.
НОВО!!! – 3 D масаж върху водно легло – Уникална и неповторима като усещане масажна терапия. Вие лежите през цялото време по гръб върху топъл, загрят до 37 градуса, воден дюшек, който нежно подържа тялото Ви от главата до петите. Масажът се извършва само в това положение докато Вие се „носите” блажено, защото уникалната техника позволява на терапевта да достигне всички части на тялото без да се налагате Вие да се обръщате и сменяте позицията си.

Фактът, че масажът се извършва само от положение „легнал по гръб” и пълният комфорт, прави тази терапия идеална за бременни жени. Таргетира всички проблеми съпътсващи бременността като болки в гърба, подути и тежки крака, допринася за психическото равновесие и Ви позволява да се почувствате леко „поглезени”. Това без съмнение е нещото ,от което всяка бъдеща майка има нужда!Терапията е обявена от вестник “Ивнинг Стандарт” за “най-добрият масаж в Лондон”

60 мин. = 45,00 лв.
90 мин. = 55,00 лв.
рефлексотерапия и масаж на стъпалата – процедурата започва с баня на стъпалата с ароматни цветни листенца, прави се освежаващ и тонизиращ скраб със специални соли, след което се пристъпва към същинската процедура, която включва масаж на стъпалата и подбедриците и рефлексотерапия. Прилага се дозиран натиск чрез палци, пръсти и ръце, за да се стимуларат нервните окончания през рефлексни точки, разположени на стъпалата,за да се накара тялото по естествен път да подпомогне оздравителни процеси. Това ще Ви даде невероятно усещане на лекота, все едно че „ходите в облаците”. Чудесен начин да възстановите баланса в тялото си или пък перфектният завършек на дълъг работен или шопинг ден, както и след изморително пътуване.

40 мин. = 25,00 лв.
антистрес пакети – тази забележителна терапия е създадена специално, за да въздейства върху последиците на един напрегнат и динамичен начин на живот. Този масаж се фокусира върху зони, където се натрупва напрежение, за да Ви доведе до чувство на релаксация, да възстанови баланса в тялото Ви и да Ви зареди с енергия. Може да избирате между следните две комбинации
- Дълбок масаж на гърба, врата и раменете, последвани от експресно почистване на лицето и продължителен масаж на скалпа, лицето и врата.
- Баня с цветни листенца и скраб на стъпалата, масаж на стъпалата и подбедриците, последван от масаж на дланите и завършека, който ще Ви разтопи – масаж на лице, глава, врат и рамене.
Почувствайте се мигновенно отърсени от напрежението, пълни с енергия и концентрация.

60 мин. = 40,00 лв.
масаж с четири ръце – вълнуваща и запомняща се терапия. Двама терапевти работят синхронно по едно и също време, използвайки едни и същи движения и еднакъв натиск. Тялото Ви ще се наслади на едно напълно ново усещане.

40 мин. = 70,00 лв.
30 мин. = 40,00 лв.
Персонална терапия – консултация с Вашия терапевт ще определи типа масажна техника, съответният натиск и желаните резултати. Това ще даде възможност да се моделира терапия, която ще отговаря и задоволява Вашите индивидуални нужди.

30 мин. = 25,00 лв.
60 мин. = 40,00 лв.

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО

Нашите терапии за тяло съчетават грижа за Вашата кожа, тяло и здраве, както отвън така и отвътре. Те ще ви оставят напълно пречистени, изпълнени с виталитет и енергия. В зависимост от нуждите Ви ние ще Ви консултираме и насочим към процедурата, която е най-подходяща за Вас.

Терапии ЕКО СПА
Използват се ново поколение екологични продукти с подбрано качество и високо съдържание на активни съставки, които са екстрактирани в най-добрите лаборатории във Франция. Добавените аромати, оцветители и консерванти са от хранително-вкусовата промишленост и са изцяло безвредни. Създавнето на линията е вдъхновено от българските традиции съчетани с модерните технологични постижения на 21 век.
Терапия БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО
Активна регенерираща, пречистваща и подмладяваща терапия за тяло и лице. Кожата е перфектно полирана и хидратирана в дълбочина. Има незабавен освежаващ и изсветляващ ефект. Процедурата включва биологичен пилинг с млечни киселини, маска с млечни протеини, масаж и обвиване. Натуралните млечни киселини, които са извлечени от българското кисело мляко действат и в дълбочина и чрез фино „разбиване” на седиментните връзки на роговия слой, подобряват абсорбцията, текстурата и гъвкавостта на кожата. А млечните протеини видимо подобряват еластичността й чрез активна рехидратация. В следствие на тези процеси се подобрява клетъчното обновяване. Серията съдържа Lactobacillus Bulgaricus, чиято активност е запазена по специална технология, използвана за първи път в света. Подмладяващото й въздействие е проверено и доказано във времето.
70 мин =45,00 лв
90 мин =55,00 лв

Терапия ТОПЪЛ ШОКОЛАД
Терапия за хидратацаия, омекотяване, подхранване и регенериране в дълбочина. За копринено гладка кожа с дълготраен ефект. За тяло и лице. Използва се 100% натурален шоколад с чисто какаово масло и какаов екстракт. Какаото изобилства от минерални елементи. То съдържа: минерални соли, борещи целулита; витамини, които хидратират кожата; антиоскиданти за борба със състаряването; кофеин, помагащ за сваляне на излишното тегло; полифинилни съединения, които забавят стареенето на кожата и не на последно място теобромин, подпомагащ производството на ендорфини, които се грижат за Вашето добро настроение. Процедурата включва релаксираща баня и масаж на стъпалата, пилинг, масаж с топъл шоколад и обвиване. Докато в последният етап активните съставки се грижат за Вашата кожа ние ще се погрижим за Вашия пълен релакс чрез разтапящ масаж на скалпа, лицето и врата – истинско блаженство. Потопете се!
70 мин =45,00 лв
90 мин =55,00 лв

Терапия БЪЛГАРСКО СИЯНИЕ
Терапия за дезинтоксикация и дълбоко пречистване, омекотяване на кожата и релакс. Използват се екологично чисти продукти, специално селектирани билки, билкови масла и еко мед, който е без добавена захар и консерванти. Процедурата се състои от релаксираща баня на стъпалата и масаж, топъл меден билков пилинг, масаж с еко мед и билково масло, обвиване и релаксиращ масаж на скалпа, врата и лицето. Терапията ще Ви даде един нов старт и прилив на енергия.
70 мин =45,00 лв
Терапии GERARD’S

Тонизираща терапия ReMinEssence
Иновация с течни кристали за регенериране, хидратация и тонус. За лице и тяло. Изплозва се скраб за тяло, който съдържа ексракт от червено водорасло, алое (хидратира, омекотява), течен екстракт от родохрозит (съдържа манган, който участва в синтеза на колаген и еластин; подобрява самозащитата на фибробластите срещу вредното влияние на UV-лъчите) и корунт (природен оксид, подобряващ регетеративните процеси). Прави се масаж и обвиване с дълбоко хидратиращ мус крем с течен екстракт от малахит (увеличава продукцията на колаген и еластин) или с лифтинг елексир с ‘’push-up” ефект за интензивно стимулиране и тонус на кожата, оформяне на цялостният й силует. Масаж на стъпалата в началото и такъв на главата, лицето и вратът в края на процедурата я правят още по-примамлива и ще допринесят за Вашия пълен комфорт и релакс. След процедурата ще почувствате кожата си пречистена, дълбоко хидратирана, еластична, тонизирана и стегната.
90 мин = 60,00 лв

Антицелулитна и моделираща терапия “Green mask”
Тази терапия има ударен антицелулитен ефект, повлиява ефикасно затруднена лимфна и кръвна циркулация. Моделира, дренира, намалява обема и обиколките. Третираните части се подготвят с пилинг „thermal Gommage” с олигоелементи и водорасли за по-добро проникване на активните съставки. Чрез масаж се нанасят последователно двуфазни ампули, антицелулитен гел (съдържа акстракт от исландски лишеи – протектор на кръвоносните съдове; екстракт от бреза, бръшлян и растителен колаген, хиалуронова киселина) и отслабващ крем (дрениращ ефект – съдържа екстракт от градински чай, лимон, портокал и кофеин). Накрая се поставя маската, която е богата на минерални соли и растителни екстракти със силно отслабващо, моделиращо и дрениращо действие. Със своя стимулиращ ефект тя благоприятства проникването на вече нанесените преди това субстанции и едновремено с това третира отпускането и целулита.
50 мин. = 35,00 лв.
Честота на приложението – ударно 6 терапии, два пъти седмично.
Карта за 6 терапии – 180,00 лв.

Kleraderm – дренираща терапия
Използва се концентриран гел с водорасли на базата на минерални соли с полезен дрениращ, моделиращ и отслабващ ефект. Действа при всички случаи на задържане на течности, които благоприятстват появата на целулит, предизвикват чувството на тежест и отоци в долните крайници. Терапията се основава на осмозата. Разликата в концентрацията на соли вътре в организма и тази на гела позволява елиминарането на задържаните течности и токсини, останали от нарушеният метаболизъм. Прави се обвиване със соленият гел с водорасли, към който се прибавят активатори с дрениращ и отслабващ ефект; последва се от лимфен дренаж със стягащо масажно олио с водорасли. След процедурата тялото Ви ще се почувства олекотено. Свалете излишният товар!

50 мин. = 25,00 лв.

СПА РИТУАЛИ

LurLur ритуал
LurLur е древен балийски ритуален масаж. Правил се е традиционно на принцесите преди бракосъчетание. Спомага за отстраняване на токсините, подобрява циркулацията, оставя кожата дълбоко хидратирана, свежа и мека. Екзотичната терапия започва със свежа баня на ходилата с ароматни цветни листенца и масаж. Следва уникалният ритуал LurLur, който релаксира мускулатурата и ставите, действа като пилинг и полиране на кожата. Така тялото Ви е готово за същинският масаж със смес от козметичен крем „Йогурт” (100% натурален йогурт произведен от ферментацията на класическата бактерия lactobacillus bulgaricus; богат е на компоненти като калций, витамини А и В, липиди и протеини; хидратира и подхранва, подобрява еластичността) и избор между микс „Тропически плодове” (съдържа екстракт от манго, папая и passion fruit; папаята е същински концентрат от бета-каротини, витамин С, олигоелементи, папаин – ензим, който има изглаждащо епидермиса кератолитично действие и по този начин подобряващ абсорбцията на активните съставки, давайки на кожата виталитет и тонус; мангото е много богато на калций и витамин А) или микс „Цитрусови плодове” (съдъжа екстракт от портокал, лимон, мандарина, грейпфрут и лайм, които са богати на витамин С; действат като натурални антиоксиданти, имат и мощен антисептичен ефект и способност да Ви ободрят и премахнат стреса).
Потопете се в екзотиката и се почувствайте като една истинска принцеса!
90 мин =60,00 лв

Ритуал „Бамбуков масаж”
Този специален и с невероятен ефект масаж с пръчки от кралски бамбук отнема натрупаното в ежедневието напрежение, третира дълбоко разположени мускулни групи, като по този начин повлиява болки и мускулна умора. Използва се и бамбуково масажно олио, богато на бамбуков био-екстракт (подхранващо и възстановяващо действие) и масло от шипка (богато на мастни киселини омега 3 – важен компонент в процеса на възстановяване на клетъчните мембрани, а от там и на кожните тъкани и трансретинова киселина, която има подмладяващ кожата ефект; това прави маслото от шипка особено подходящо при третиране на стрии, белези и петна от въздействието на слънцето и стареенето; дълбоко хидратира кожата и се бори с появата на бръчки). Всичко това съчетано с ароматна бамбукова свещ и релаксираща музика ще Ви отведе до Далечния Изток и ще Ви накара да се почувствате като нови!
60 мин =45,00 лв

ГАЛЕРИЯ

4af4e86035a632eab9641b880cadc02b5d8e
КОНТАКТИ

Би Уел ЕООД – bewellbg.com

Адрес: гр. Пловдив, бул. “Мария Луиза” №47
Тел./факс: 032 58 53 77
Моб. тел.: 0888 316 942
E-mail: info_at_bewellbg.com
Работно време: Вторник – Неделя: 10:30 – 20:00; Понеделник: Почивен ден


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: bewellbg.com

Comments are closed.