Д-р Иван Илиев Иванов – акушер-гинеколог – Омуртаг

July 2, 2019
ЗА НАС

17 Apr. 25 08.22Д-р Иван Илиев Иванов практикува като лекар специалист акушер – гинеколог  на територията на град Омуртаг. Лекарят има богат професионален опит в областта на гинекологията и извършва: гинекологични прегледи и лечение на гинекологични заболявания.

Акушер – гинеколог  Д-р Иван Илиев Иванов предлага на своите пациенти женска консултация, гинекологични прегледи и ехография. Доктор Иванов извършва онкопрофилактични прегледи с цитонамазка.

Цитонамазка е метод на изследване, който се използва за профилактика и скрининг на рак на маточната шийка. При това изследване акушер – гинекологът взема повърхностни клетки от шийката на матката, които се изследват за предракови промени. След въвеждането на профилактичната цитонамазката, ракът на маточната шийка значително е намалял у нас и в развитите страни.

Акушеро-гинекологичния кабинет на доктор Иван Илиев Иванов е оборудван със съвременна техника за извършване на ултразвукови изследвания, диагностика и лечение на хормонални и менструални проблеми. В акушеро-гинекологичния кабинет на Доктор Иван Илиев Иванов, ще получите индивидуално внимание и съвети, относно бременноста, начини за предпазване от нежелана бременност и гинекологични заболявания.

УСЛУГИ
Д-р Иван Илиев Иванов  извършва диагностициране и лечение на гинекологични заболявания. Лекарят предлага консултации при възникване на:

  • хормонални смущения – стерилитет, климакс
  • болки и смущения
  • менструални проблеми
  • гинекологични проблеми

Доктор Иван Илиев Иванов извършва ранно диагностициране на ракови заболявания на гърдите и маточната шийка. Предлага широк спектър от гинекологични услуги:

  • поставяне на вътрешноматочна спирала
  • вземане на секрет за извършване на микробиологични изследвания и други.
КОНТАКТИ
Д-р Иван Илиев Иванов – акушер-гинеколог
Адрес: гр. Омуртаг, ул. Търновска 55, Ет. 3, Каб. 35
Моб. тел.: 0889 045 120

Comments are closed.