Д-р Лиляна Димитрова – Дерматолог, кожни и венерически болести Търговище

August 10, 2015
ЗА НАС

ScreenHunter_26697 Aug. 05 15.44Д-р Лиляна Димитрова Георгиева – Кожни и венерически болести.

Д-р Георгиева приема пациенти в кабинета си в гр. Търговище, ул. Алеко Константинов 5.

Доктор Георгиева осъществява съвременна диагностика и лечение на кожните и полово-предавани болести.

Д-р Лили Димитрова има и множество сертификати за правоспособност за извършване на редица дейности и манипулации в областта на естетичната дерматология и дерматовенерологията.

Квалификацията си поддържа и чрез редовно посещение на национални и международни конференции и конгреси по специалността

ДЕЙНОСТИ
Процедурите ,които се извършват в кабинета са:

1.Поставяне на хиалуронови филари,запълване на обеми и попълване на всякакви видове бръчки.Оформяне на контура на устните и техния обем.,оформяне на скули,контур на кицето:ТЕОСИАЛ;ЖУВЕДЕРМ;РЕСТИЛЕН;ПРИНЦЕС;АЛИАКСИН;

2.Поставяне на ботокс за изглаждане на бръчите около очите,в междувеждието и челото.

3.Извърпване на мезотерапия за усъвършенстване структурата на кожата на лицето.-различни видове коктейли от хиалуронова киселина,витамини и антиоксиданти.Поставяне на мезотерапия при дефлувиуми/опадане на косата/

4.Прилагане на различчни видове пилинги-повърхностни,средно дълбоки и дълбоки при несъвършенна кожа,пигментации,акне и др.

5.IPL -PULSAR-фотоепилация;лечение на акне,розацея и множество други състояния.

6.Електрокоагулация за премахване на фиброми,брадавици,образования и кондиломи.

7.Поставяне на мезоконците” СИЛУЕТ СОФТ”

Конци с лифтинг ефект Silhouette Soft

Един от най-популярните и предпочитани методи за лифтинг и регенерация са конците Silhouette Soft, създадени от американска компания през 2006 г. И до този момент те са единствените перманентни полипропиленови конци, които са получили одобрение от американската FDA и имат СЕ маркировка.

Основната им съставка е полимлечната киселина, което ги прави резорбируеми, безвредни и биоадаптивни. Имат още по-добър резултат при комбиниране с филъри и плазмотерапия.

Употребата им осигурява деликатен, но ефективен фейслифт. Процедурата е бърза и щадяща предпочитана от пациенти, особено при нежелание да се пристъпи към инвазивна намеса. Поставят се в стерилна среда, без разрези и шевове, само с няколко микроскопични убождания в кожата, която предварително е обезболена.

Чрез различни схеми на поставяне естетичният дерматолог може да повлияе отлично всяка зона на лицето и шията. Конците повдигат, опъват и компресират отпуснатите части така, че да се получи видим лифтинг, запазвайки чертите на лицето. В дългосрочен период полимлечната киселина, от която са изградени, стимулира производството на собствен колаген и антиейдж ефекта се усилва месец след месец.

ГАЛЕРИЯ

ss-wwwss-1-www (1)
КОНТАКТИ

Д-р Лиляна Димитрова Георгиева – Кожно отделение на МБАЛ Търговище
Адрес: гр. Търговище, ул. Алеко Константинов 5
Тел.: 0601 684 24
Моб.тел.: 0893 422 230

Comments are closed.