Д-р Магдалена Шаламанова – Стоматолог Ямбол

November 29, 2021
ЗА МЕН

shalamanovashalamnova-yambolД-р Магдалена Шаламанова извършва терапевтична, хирургична, протетична, естетична стоматология в Ямбол. Стоматологът предлага фасетки и коронки от безметална керамика, металокерамика.

Доктор Магдалена Шаламанова е лекар – специалист по дентална медицина в град Ямбол. Стоматологът извършва за своите пациенти широк спектър от стоматологични услуги като: терапевтична, хирургична, протетична и естетична стоматология.

Доктор Магдалена Шаламанова извършва за своите клиенти терапевтична стоматология в своя кабинет в град Ямбол. Тази стоматология се занимава консервативното лечение на зъбите. Именно лекарите, занимаващи се с терапевтична стоматология надеждно охраняват здравето на Нашите зъби. Основната задача на специалистът по терапевтична стоматология Доктор Шаламанова се явява лечението на пулпити и кариеси.

Girl being examined by dentistДоктор Магдалена Шаламанова практикува:

 • Терапевтична стоматология - лечение на кариеси и пулпити, почистване на зъбен камък с ултразвук, лечение на венци и т.н.
 • Детската стоматология е част от денталната медицина, при която зъболекарят извършва манипулации като лечение на млечни зъби, пломбиране и други услуги при пациенти – деца.
 • При естетичната стоматология фокусът на предлаганите услуги пада върху процедури свързани с красивата усмивка, за която най-важното са здравите зъби.
 • Протетична стоматология е съсредоточена върху зъбопротезирането – като например поставяне на мостове и коронки (керамични, циркониеви, от благородни сплави и т.н.) и подвижни протези.
 • Хирургична стоматология - хирургични процедури от денталната медицина като лечение на проблеми в лицево-челюстната област, лечение на корени и възпаления по зъбите, вадене на еднокоренови и многокоренови зъби и др.

Работно време: От понеделник до петък:  от 10,30 до 18,30 ч.; Събота и неделя с предварително записване. Работи с НЗОК.

УСЛУГИ

Shalamnova-ZabВ практиката на Доктор Магдалена Шаламанова хирургичната стоматология и дейност не е приоритет по простата причина, че до последно лекарят по дентална медицина се опитва да спасим зъбите на своите пациенти. Това изисква много време, търпение и професионална квалификация. Дългогодишните пациенти на Доктор Шаламанова рядко стигат до услугите на хирургията, защото посещават кабинета редовно. Стоматологът полага максимални грижи за орално здраве и профилактика на своите пациенти. Хирургичната помощ в голямата си част е неотложна изискваща бърза и компетентна намеса. Доктор Магдалена Шаламанова извършва следната амбулаторна хирургия:

 • Екстракции - вадене на постоянни и млечни зъби
 • Дентална помощ при трудно израстващи мъдреци
 • Кюретаж
 • Инцизии
 • Фасети
 • Поставяне на мостове и коронки от  чиста керамика и металокерамика
 • Диагностика и лечение на всякакви оплаквания от болки в зъбите, венците и устната кухина

 

КОНТАКТИ

Д-р Магдалена Шаламанова –  стоматолог – stomatolog-shalamanova.com
Адрес: гр. Ямбол, улица Кабиле, Бл. 36 Вх. В, Ет.1 Ап. 2.
Моб. тел.: 0887 662 963; 0878 173 500
E-mail: shalamanova61@abv.bg
Website: http://stomatolog-shalamanova.com/index.php

Вижте по-голяма карта

Comments are closed.