Клиника по пластична хирургия Aesthe Clinic

June 12, 2022
ЗА НАС

ScreenHunter_47979 Jun. 12 21.15Aesthe Clinic е специализирана частна клиника по пластична хирургрия и е една от водещите в страната. Разположена е на последните два етажа в бизнес хотелски комплекс VEGA – София. Пациентите на Aesthe Clinic могат да се възползват с преференции от услугите на хотелския комплекс.

В Aesthe Clinic предоперативната подготовка, операцията и следоперативните грижи са поверени на високо квалифициран медицински персонал и лекарски екип с дългогодишен опит в областа на пластичната хирургия.

Вие сте в активна възраст и вече забелязвате първите признаци на стареене. Може би не харесвате появата на първите бръчици и неравности по кожата, отпускането на тъканите, уморения вид на лицето или пък имате дерматологичен проблем, който искате да решите?
Бихте искали да бъдете по-красиви и да изглеждате по-млади във вашите очи и тези на останалите?
Знаете, че вашата успешна професионална реализация също зависи от поддържания външен вид.
От какво се нуждаете най-много сега?
Вие се нуждаете от професионална консултация от лекар с дългогодишен опит в сферата на клиничната и естетична дерматология, който да ви помогне да получите най-доброто решение на вашия проблем.
Вие се нуждаете от подход, който да ви даде по-свеж, по-секси и младежки вид без болка, без оперативна намеса и без да губите време!
Можете да постигнете всичко това!
Вижте повече за нашите процедури и запазете час за консултация на телефон
0700 11 800. – See more at: http://aestheclinicbeauty.com/?ln=bg&page=c#sthash.Oc04k3mX.dpuf

ОПЕРАЦИИ

Операции на гърди
Операции на лице и Фейс лифлинг
Липофилинг
Липектомия
Операции на тяло
Липосукция

ТРЕТИРАНЕ НА БЕЛЕЗИ

Venus Viva e първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткия възстановителен период в индустрията.

Venus Viva Product Image 02 (1)Venus Viva подобрява лицето и тялото като премахва:

Постоперативни белези
Бръчки
Белези от акне
Стрии
Пигментни петна
Торбички под очите
Розацея

Венус Вива представлява изключително мощна технология за ремоделиране и рисърфейсинг (обновяване) на кожата на лицето. Терапията е ефективна, защото комбинира две иновативни технологии – NanoFractional RF и SmartScan. Посредством равномерна и дозирана микро-радиочестотна аблация се активира естествения лечебен процес на кожните структури. Доставя се енергия чрез епидермиса до дермата, като нагряването предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибробластите.Наблюдава се гладка, стегната и обновена кожа с изгладена текстура и видимо заличени бръчки. Подновената кожа има бистър тен.

NanoFractional RF

Най-висока топлинна мощност сред подобни процедури
Голям размер на накрайника, за по-добро RF проникване
Изключителна дълбочина на проникване
Стимулиране и синтез на колаген

SmartScan

Най-съвременната патентована технология
Радиочестотно селектирано дермално нагряване
По-малък размер на пин (150 × 20 микрона) за по-бързо възстановяване
Максимално покритие с минимален дискомфорт (160 пина на връх)
Индивудално доставяне на енергия до всеки пин

Venus Viva_jena_krag (1)Венус Вива притежава 2 броя апликатори, които чудесно съчетават работата си върху различни зони.

Diamondpolar се използва предимно за лифтинг на лицето, стягане на кожата, двойна брадичка, третиране на фини линии, като с него могат да се третират и различни зони на тялото като шия, деколте, колена и др. Апликаторът използва MP технология, която съчетава радиочестотата с електромагнитни импулси. Функцията на тези електромагнитни полета е да засилват кръвообръщението в третираната зона, като по този начин тя се обогатява с кръв и кислород, възстановявайки клетките. С Венус Вива могат да се третират зони със засилено задържане на лимфа като тъмни кръгове под очите.

При DiamondPolar мощността на радиочестотата е висока, което дава възможност по- бързо да се достигне до необходимата терапевтична температура за направата на процедура, което дава по – голяма резултатност, краткотрайност и по – голям комфорт по време на процедурата.

Другият апликатор, с който разполага Вива – FIRM FX, е най–развитият фракционен радиочестотен накрайник в сектора. Единственната технология на пазара, която може да регулира импулса, който се доставя върху кожата. Третира успешно белези, дълбоки бръчки, пигментни петна, пори и е изключително успешен при третирането на стрии.

Viva Firm FX разполага с голям по площ апликатор, върху който са разположени 160 пина, което съкращава двойно времето за обработване на дадена зона. Наличието на вграден скенер позволява да се достави енергията точно, с ниска чувствителност за пациента, с кратък възстановителен период.

Третира всички фототипове – могат да се изпълняват процедури както на 1-ви, така и на
5-ти фототип кожа, като същевременно процедурата е изключително безопасна за по –
тъмните кожи.
Регулира енергията и времето, за което бива доставен терапевтичния импулс
Притежава FDA сертификат
Venus Viva e единствената фракселна радиочестота на пазара, която може да регулира импулса, който доставяме върху кожата според зоните, които ще третираме и според процедурите, които искаме да изпълним, което ни дава възможност да третираме различни случаи по оптимален начин, с най – добрите резултати и по най – безопасния и безболезен начин, с кратък възстановителен период.

Venus Viva е неинванзивна процедура, с която постигаме продължителен ефект във времето, касаеща плътността на кожата, повърхността, линиите и дълбоките бръчки. Препоръчителният брой на процедурите в една зона, е максимум между 3-4, но тази бройка е относителна поради разликите и нуждите на различните пациенти. Самата процедура е изключително безопасна и доказано ефективна . Минималното време за възстановяване при минимален дискомфорт е гарантирано при всяка манипулация, като третирането на една област отнема от 30 до 50 мин., давайки продължителни резултати във времето.

Процедурата се извършва с местна анестезия, за да се предотврати дискомфорт. След интервенцията зоната е зачервена, но до 2-3 часа се успокоява.Ограничава се излагането на слънце по време на краткия възстановителен период. .Задължително се използва слънцезщитна козметика в продължение на 2 седмици. Могат да се използват макиажни средства.

Противопоказания:

– бременност
– злокачествени образувания
– епилепсия
– псориазис
– дерматити в обострен стадий
– възпалителни процеси в обработваната зона

ПРОЦЕДУРИ

Моделиране на лице
Терапии за лице
Целулит
Дълбока осцилация
Обезкосмяване
Терапии за тяло
Озон
Хиперхидроза
Козметика
Обща дерматология
Съвети от специалисти

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_47967 Jun. 12 21.07ScreenHunter_47978 Jun. 12 21.08ScreenHunter_47977 Jun. 12 21.08ScreenHunter_47976 Jun. 12 21.08ScreenHunter_47975 Jun. 12 21.08ScreenHunter_47974 Jun. 12 21.08ScreenHunter_47973 Jun. 12 21.08ScreenHunter_47972 Jun. 12 21.08ScreenHunter_47971 Jun. 12 21.07ScreenHunter_47969 Jun. 12 21.07ScreenHunter_47968 Jun. 12 21.07
КОНТАКТИ

Клиника по пластична хирургия Aesthe Clinic – aestheclinic.com
Адрес: гр. София, бул. “Г.М. Димитров” 75 / Хотел “Вега” София
Тел.: 0700 11 800; 02 961 60 06
E-mail: info@ aestheclinic.com

Текст и изображения: aestheclinic.com

Comments are closed.