Клуб “Omnia”

January 17, 2014
ЗА НАС

OMВсеки тип тяло е уникално и само дефинира нашият подход. Неможем да преобразим тялото в нещо, в което то не може да се превърне.

Ние сме искрени с нашите клиенти в това отношение, не им продаваме мечти.

Работим върху всички различни аспекти на тренировката: от физическото усъвършенстване до повишеното самочувствие, увереност и здравословно мислене.

С нашата методика тялото не „предвижда” своето движение, не привиква към него. Напротив, то е провокирано да се приспособи и да реагира без подготовка – така то наистина се променя.

Ако нещо ново дава доказани резултати, ние го включваме в отслабващата програма на нашите клиенти.

Ние сме оценили и горещо препоръчваме вибрационната платформа ,с уникалното си действие и бързи резултати, съчетаваме я с различни методики като отличен пример в това отношение е Липомасажът.

Неговата ефективност е безспорна! Комбиниран с балансирано хранене и редовни упражнения, този метод за механично третиране на локализираните мазнини (например по корема, паласките, ханша) и целулита дава драматични и светкавични резулати.

В програмите намират място и процедури като миостимулация, съчетана с кардио дейност, добрата стара класика -целутрона, мануални масажи, инфрачервена сауна , таласотерапии, и естествено кавитацията .

Но не всички изброени процедури са подходящи за Вас ,не само това ,но не са и необходими ,а по-скоро безсмислени!

Най-вероятно бихте искали да опитате всичко само защото са Ви казали ,че всички тези методи са страхотни , и са дали ефект, но дали са Ви необходими ?

И от какво точно има нужда Вашето тяло за да се промени ?

Не е необходимо да изхарчите куп пари за няколко ненужни процедури и ефект – липсващ или минимален!

Необходимо е да провеждате точно определени, като тип, последователност и повторяемост процедури докато постигнете успех, и съответно да подържате тези резултати което изобщо не може да се сравни със средствата които ще похарчите лутайки се от една на друга модерна процедура.

Най-важното е, да определим метода, който ще има резултати и ще е съвместим с Вашият начин на живот.

Поставените цели са различни-

Едни искат да намалят мастните си натрупвания, други – да усъвършенстват фигурата си и да отслабнат.

Отслабването трябва да намери своето място в Вашият живот, без да се превръща в мания.

Тренировки ,адекватна почивка, пиене на достатъчно вода, спазване на здравословна диета, и Липомасаж – това са основните принципи на притежаването на красиво тяло.

След обстоен разговор под формата на консултация на място или под формата на електронен екземпляр , определяме Вашите индивидулни показатели необходими за изготвянето на план на действие.

Поставяме цели които магат да бъдат

-ОТСЛАБВАНЕ

-ТОНИЗИРАНЕ

-СТЯГАНЕ НА ТЯЛОТО И ОФОРМЯНЕ

-РАБОТА ВЪРХУ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН УЧАСТЪК ОТ ТЯЛОТО

-КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО

В зависимост от това каква е крайната цел която преследваме , необходимите килограми за корекция, Вашите индивидуални показатели , възможностите Ви, начинът по който протича Вашето ежедневие -определяме действията и процедурите които ще участват във Вашата отслабваща програма .

FITVIBE EXCEL

ЕФЕКТИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПЛАТФОРМАТА

 • Подобряване на цялостното състояние на организма и по-добър мускулен тонус.
 • Намаляване на теглото и оформяне на силуета
 • Подмладяващ ефект
 • Заздравяване и увеличаване плътността на костите
 • Антицелулитен ефект
 • Подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж
 • Увеличаване секрецията на хормоните важни при процесите на възпроизводство и възстановяване като хормона на растежа, тестостерона и др.
 • Елиминиране ефектите на стреса, увеличаване хормоните на щастието серотонин и невротрофин поддържащи мисловните процеси
 • Увеличаване производството на колаген
 • Намаляване нивото на кортизола
 • Увеличаване на експлозивната сила
 • Засилване на метаболизма

Тази тренировка може да Ви помогне в борбата с излишните килограми,тя може да бъде спътник и пряк участник в процеса.Тренировките са кратки и много приятни , това за което мечтаят много дами ,уред който работи вместо тях!!!

Fitvibe  работи на принципа на контролираните вибрации. Или по-просто казано: вертикалните трептения, които се предават на тялото.Параметрите на Fitvibe  са били избрани за получаване на оптимална реакция към тези вибрации от мускулите, тъй като те автоматично се напрягат и отпускат. Чрез тренировките със Fitvibe Smart се получават интензивни и изключително ефективни мускулни контракции. Вие може също да се възползвате от релаксиращия масаж, стречинг и стимулиране на кръвообращението.

Предимствата на Фитвайб:

 • Кратки тренировки / 10-15 минути на сесия/;
 • Бързи резултати / видими след няколко седмични тренировки /;
 • Лесен за използване;
 •  Широка гама от благоприятни ефекти;
 • Не стресира мускулите и ставите;

Какво представлява метода на Whole body vibration

(контролиране на цялостната телесна вибрация)?

Фитвайб използва метода на Whole Body Vibration / контролирана цялостна телесна вибрация./

„Цялостната телесна вибрация” (ЦТВ) е тренировка и терапия от нов вид, което в момента е в голяма степен гореща тема. Механични вибрации при правилна честота и обсег, стават причина за рефлексни съкращения на мускулатурата. Мускулите се задействат и обучават много лесно.Тренирането чрез вибрация с помощта на Фитвайб Ексел води до укрепване на мускулите.

В един обичаен тренировъчен сеанс участват едва 40% от мускулните влакна,докато с Фитвайб процентът на трениране достига 100%, а и не само мускулната тъкан е тази която реагира. Прилагането на „Цялостна телесна вибрация” има също така положителен ефект върху тъканите на сухожилията и костите, нервната система и хормоналния баланс.

Първи използват този метод руските космонавти за да поддържат в добра форма мускулатурата и костите си след полет.

По време на подготовката за Олимпиадата в Москва през 1980 г., професор на име Назаров от бившия Съветски съюз проучва възможностите за стимулиране на висшите гимнастици да се представят според върха на възможностите си по време на игрите.Така било поставено началото на използването на вибрационните дискове за фитнес и спортните пазари.Той обявил, че тренировката чрез вибрационна терапия водела не само до увеличаване на силата, но на гъвкавостта.Това има основно предимство пред класическата тренировка за сила, където увеличаването на здравината на мускулите често се свързва със скъсяване на мускулите.Неговите открития достигнали Запада малко по малко, но са станали популярни едва в последните години.

Докато в началото методът бил използван само от елитни спортисти, то бързо били открити почти неограничените му възможности във физиотерапията,спортната рехабилитацията, бюти и уелнес индустрията, алтернативната медицина, борбата със стареенето и остеопорозата, повишаване на жизнения тонус и качество на живот и много други.

Fitvibe® Excel прави тренировките приятни!

Вибрационните тренировки натоварват до 100% мускулните влакна, в сравненние с 40% от обикновените упрайнения.

Ето защо 1 минута вибрационнта тренировка се равнява на 100 коремнипреси. А 10 минути упражнения с fitvibe® Exel са ефективни колкото пълна фитнес програма. Това прави всичко толкова приятно! Освен това, тъй като не отнема много време, можете лесно да включите сесия на вибрационната платформа в оздравителна програма или курс. Това предлага по-разннообразна и првлекателна гама от занимания!

Фитвайб и неговата модерна вибрационна технология се базира на 40 годишни изследвания и продължаващи научни разработки. Уредът Фитвайб е най-уникалният фитнес и рехабилитационен продукт на пазара днес.Предпочитана от много от водещите медицински центрове, спортни отбори,елитни фитнес и здравни клубове, Фитвайб технологията е провъзгласена за едно от най-бързо развиващите се фитнес направления. Тя е безопасна,лесна и ефективна за всеки.

Само за 10 минути дневно три пъти в седмицата Фитвайб ще ви помогне да постигнете ново качество на здраве и живот. Той не само ще развие хармонично вашето тяло, но и ще стимулира отделянето на ендорфини и ще ви избави от стреса на ежедневието.

Фитвайб е продукт с доказано немско качество на фирмата Gymna Unify. Тя заема призово място между най-големите компании производителки на медицинско оборудване и уреди за физиотерапия в света. Този уред е единствен по рода си, притежаващ знака MDD / знак за качество на медицинска апаратура в света /.

Всичко това води до повече сила, издържливост, бързо възстановяване на мускулите и тъкани

ГАЛЕРИЯ

DSC_0229IMG_72101IMG_72071IMG_71561IMG_71241IMG_71151IMG_7203IMG_7192IMG_7175IMG_7159-CopyIMG_7109
КОНТАКТИ

Клуб “Omnia” – omnia.bg

Адрес: гр. Варна, ул Батак 7,ет 4 /срещу хотел „ГОЛДЪН ТЮЛИП”
Тел.: 052 60 55 33 ,
Моб. тел.: 0877 60 55 33


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: omnia.bg

Comments are closed.