“Kwiat”

February 11, 2014
ЗА НАС

kwiatФирма Квят е създадена през 1991г. от г-н Михаил Цветков.

Днес съсобственик и управител е синът му – г-н Павел Цветков.

От 1994 г. компанията се занимава с внос и дистрибуция в цялата страна на слънчеви очила, диоптрични рамки, стъкла и аксесоари.

Квят ООД е представител на световноизвестни марки очила за България, като Pepe Jeans, Indo, Paco Rabanne, XS, Carolina Herrera, 212, Custo Barcelona, Massimo Dutti, Chupa Chups, Roccobarocco, Solano, Solano Sport, Cube, Anne Marii, Cosmoline, Adriana Roth, Henry Loyd, Deni Roth и др.

От 1999г. е официален представител за България на Полския Оптичен Завод ИЗО – световен лидер в производството на диоптрични стъкла.

От 2003 г. компанията притежава своя марка очила – KWIAT. Въпреки краткия период от създаването й марката придобива все по-голяма популярност и много лоялни клиенти. Причините за това са актуалният дизайн, високото качество, изравнено с това на световните марки очила и не на последно място атрактивната цена. Дизайнът на моделите е съобразен с водещите модни тенденции и напълно отговаря на вкуса и възможностите на българския и не само българския потребител.

През годините Квят ООД става носител на много награди и грамоти, които може да разгледате тук.

От 2007 г. компанията се гордее и с две нови марки : VIRGINIA by KWIAT и KWIAT EXCLUSIVE

През 2008 г. марката привлече вниманието на младите хора, които мечтаят за своя шанс да станат известни с кампанията „ Стани лице на KWIAT”. Над 1100 души заявиха желание да станат лице на марката, но само четирима от тях получиха заслуженото признание на журито.

2009 г. премина под мотото „Очила, вдъхновени от природата” .

През 2010 г. KWIAT поднесе множество изненади на своите почитатели.

„Улови момента с KWIAT” беше една от игрите, които дадоха възможност на всеки да спечели страхотни очила.

Диско визия пък получиха всички, възползвали се от специалната промоция, която стартира през месец март.

Топмоделът Ирена Милянкова стана рекламно лице на очилата KWIAT за 2010 – та година.
Тя засне романтичната фотосесия за марката KWIAT CHIC , най-стилната колекция, създавана от KWIAT до сега.

Поредица от успешни участия и звездни фотосесии белязаха годината – „БГ Модна икона” , „Мис България” „Мартини – летен стил” , „Мис и Мистър УНСС” са само част от събитията, на които бяха представени ефектните очила.

Пред обектива на фотографите през 2010-та и началото на 2011г за да позират с любимите си очила KWIAT застанаха Аксиния , Азис , Марта Вачкова , Искрен Пецов, Явор от Gravity Co, Кристина Димитрова, Силвия Кацарова, Теди Кацарова и много други знаменитости.

Целите на кoмпанията са да създава и предлага най-добрите продукти, както и качествено да обслужва и увеличава своите клиенти, както в страната, така и в чужбина.

ГАЛЕРИЯ

detski kalaf + lanci_smallVIRGINIA BY KWIAT SUN_smallstoika kwiat minispraySK21OB44OB07KWIAT LIMITED SUN_smallKWIAT EXCLUSIVE SUN (1)_smallKWIAT CHIC SUN_small
КЪДЕ ДА КУПИМ

Текст и изображения: kwiat-bg.com

Comments are closed.