Медицински център “Ниамед”

June 29, 2020
ЗА НАС

NIAMEDДобре дошли на сайта на МБАЛ “НиаМед” и Медицински център “НиаМед”!

За мнозина от вас красивата сграда на “НиаМед” е свързана с вълнуващи и красиви спомени – първата усмивка на вашето дете, първото облекчение след травмираща болка, успокоение след сериозно клинично, лабораторно и инструментално изследване. Това, което аз виждам във вашите очи и в очите на вашите семейства са надежда и доверие.

В дългогодишната си практика на диагностик и администратор, в работата ми с колеги и пациенти зная, че ние, медиците, много се стараем да сме служители на Надеждата и Светлината. Наричат ни Белите Ангели, защото така ни е заклел Хипократ: “Когато болният те търси, неговият Ангел търси твоя Ангел!” Хипократ е определил лечебното изкуство да бъде на ангелско ниво и ние помним това. Модерната апаратура подпомага работата ни, но човешкият фактор я определя. Съвременните условия на труд при нас създават допълнителна мотивация, но желанието да превърнем надеждата ви във вяра и любов към живота – е стимулът, който ни движи тук, в “НиаМед”. Разходете се из нашия сайт и ще откриете, че всичко, което сме изградили, плодовете на ежедневния ни труд са насочени в една посока – човечно и безкомпромисно професионално утвърждаване на вашата надежда в здравето и живота.
Трудно е да се изгради един екип и този екип да остане почти непроменен в продължение на години. Всички медицински кадри, цялата жива сила, която работи тук всеки миг за вас, е многократно проверена с вашето доверие и облечена във вашите мнения и утвърждаващи отзиви за нас. Моя задача е да продължа да мотивирам този екип, да го разширявам и да поддържам във всички нас непокътната искрицата на вашата надежда.
Каня ви на виртуална разходка из зеленото сърце на “НиаМед”. Запознайте с нашите постижения и проекти, докоснете се до оправданите надежди на хиляди наши пациенти и приятели. Много ведри и спокойни ще ви посрещнем на прага на медицинския ни център и на болницата ни.
Надявам се, че в “НиаМед” ще продължаваме да привличаме великолепни специалисти в своите области. За да бъдем достойни за вас, подборът им се осъществява и по един много важен, зададен от вас критерий – способността да превърнат надеждата в успешен резултат за ВАШЕТО ЗДРАВЕ.Бъдете добре дошли!д-р Мария АПОСТОЛОВА
Управител на МБАЛ “НиаМед”

Уважаеми посетители,

Добре дошли в сайта на МБАЛ и МЦ “НиаМед”!

Вече четири години “НиаМед” посреща вас и вашите близки с грижа и внимание и ги изпраща с радостни усмивки. Даването на живот и съпричастието в това велико чудо на Вселената е най-вълнуващата, най-удовлетворяващата, най-благодарната част от работата ни. Призванието на всеки лекар, запечатано от Хипократовата клетва, е да помага винаги, безусловно и всеотдайно на хората. А помощта, която ние даваме, се увенчава с най-голямото богатство: раждането на нашето бъдеще. Ние разбираме тази голяма отговорност. На страницата на МБАЛ и МЦ “НиаМед” ще откриете информация, която ще ви помогне да направите своя избор за даването на нов живот. Лично се грижа апаратурата, лекарския и болничния екип, чистотата, спокойствието и комфорта в “НиаМед” да посреща спокойно високите стандарти на нашите пациенти. Зная, че едно доверие, освен да се спечели, трябва и да се оправдае. Тук, на страницата на МБАЛ и МЦ “НиаМед”, ще откриете и малка част от безброй благодарствени отзиви от щастливи семейства. Стените на приемната ни ще ви посрещнат, отрупани със снимки, картички, посвещения и емоционални думи, които ни трогват и ни вдъхновяват ежедневно. “НиаМед” съществува и се развива благодарение на информирания избор на нашите посетители, пациенти и приятели, благодарение на доверието и благодарността, с които те ни обличат, благодарение на добрите думи, които споделят за нас. С такава мощна подкрепа вървим напред.

След като направите своя информиран избор, ще се радвам да ви посрещнем в МБАЛ и МЦ “НиаМед” и да поемем отговорността усмивките на света да станат повече – с тези на вашите деца!
Още веднъж – добре дошли!

д-р Николай ХРИСТОВ
Акушер-гинеколог
Завеждащ АГ отделение
Управител на МЦ

ЕКИП МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР НИАМЕД

УПРАВИТЕЛ:Д-Р Н. ХРИСТОВ
І.АГ КАБИНЕТ С 4D ЕХОГРАФ:
1.Д-Р Н.ХРИСТОВ-АГ,ОНКОЛОГ,ЕХОГРАФИЯ -НЕ РАБОТИ С РЗОК
2.Д-Р М. САЛДЖИЙСКА -АГ,4D ЕХОГРАФИЯ,ХСГ/ЦВЕТНА СНИМКА/ -РАБОТИ и ПО ДОГОВОР С РЗОК
3.Д-Р Т. КАЧАРОВ – АГ, ЕХОГРАФИЯ – РАБОТИ и ПО ДОГОВОР С РЗОК

ІІ.ХИРУРГИЧЕН КАБИНЕТ: РАБОТИ и ПО ДОГОВОР С РЗОК
1.Д-Р Д. САЛАБАШЕВ
2.Д-Р АНЧО ДИМИТРОВ
3.Д-Р СЛАВЕНА ПАЛИЙСКА- ОБЩА И ДЕТСКА ХИРУРГИЯ

ІІІ.ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ:
С ЕХОГРАФИЯ, ЕНДОСКОПИЯ
1.Д-Р К. ТОДОРОВА- РАБОТИ и ПО ДОГОВОР С РЗОК

ІV.АНЕСТЕЗИОЛОГИЧЕН КОНСУЛТАТИВЕН КАБИНЕТ:
НЕ РАБОТИ ПО ДОГОВОР С РЗОК

Работно време на кабинета: понеделник – 15:30-19:30 ч.
четвъртък – 15:00-19:30 ч.

1.Д-Р Е. ТИЛЕВ
2.Д-Р А. ГЕШЕВ
3.Д-Р М. БЕНАЙДА
4.Д-Р И. ИЛИЕВ
5.Д-Р КАВАРДЖИКЛИЕВА

V.ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА: Д-Р М. АПОСТОЛОВА – РАБОТИ и ПО ДОГОВОР С РЗОК
-ВСИЧКИ РЕНТГЕНОВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ – ЕХОГРАФИЯ – КОНСУЛТАЦИИ

VІ.КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ – РАБОТИ и ПО ДОГОВОР С РЗОК
Д-Р И. КАРДАШЛИЕВА

КОНТАКТИ

Медицински център “Ниамед” – niamed.com

Адрес: гр. Стара Загора, ул. Стефан Стамболов 29
Тел.: 042 61 16 11
Факс: 042 61 16 10
E-mail: mbal_at_niamed.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: niamed.com

Comments are closed.