“Здравословен Живот”

June 8, 2014
ЗА НАС

ScreenHunter_1003 Jun. 08 16.59Компанията “Здравословен Живот” е идея на няколко млади професионалисти с модерно мислене, водени от личните си нужди в областта на здравето, здравословното хранене и диететика, борбата със стреса в ежедневието, постигането на хармония със себе си и околните, желанието за опазване на околната среда. Впоследствие идеите на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ прераснаха в планове за развитие на цялостен “Мултиплекс на здравето”, включващ в себе си услуги и продукти, осигуряващи почти всичко необходимо на един модерен човек, решил за води здравословен начин на живот.

• През декември 2009 год. открихме нашия био-супермаркет, който в момента е най-големия търговски обект в България, предлагащ богат избор от над 3000 органични и здравословни продукти и храни. Вижте още…

• През март 2010 год. открихме и нашия отдел по внос и дистрибуция на био- и здравословни продукти. Изследваме обстойно, както вече наложени, така и нови продукти по целия свят. Посещаваме всички значими международни форуми свързани със здравословния начин на живот и свързаните с това продукти. Правим внимателна селекция и внасяме за нашите клиенти само продукти, отговарящи на изискванията на Програма “Здравословен живот”. Освен това извършваме маркетинг и дистрибуция в търговската мрежа на няколко български продукта, създадени от наши партньори, както и такива произведени по наша технология и носещи нашия бранд “Здравословен живот”. Вижте още за нашия отдел за внос и дистрибуция.

• През май 2010 год. открихме официално медицински център “Здравословен Живот”, където специалисти от нашия екип извършват консултации, прегледи, диагностика на състоянието и създване на индивидуални програми за здравословен начин на живот на всеки наш клиент. Някои от нашите най-емблематични услуги са: “Персонална програма за оптимално здраве”, “Редукция на теглото без диети и стрес”, “Лечебно хранене при над 100 заболявания”, “Диагностика Healthscreen”, “Детоксикация” и “Антистрес”. Медицинският ни център предлага специализирани прегледи в областта на спортната и трудова медицина. Успоредно с традиционната медицина, развиваме и алтернативната медицина с предложения като био-резонансна диагностика с “Оберон”, изследване с био-скенер, изследване и терапия с био-резонансен уред “Фрекс”, цветотерапия на д-р Бах с цветовете на растенията, различни видове детоксикация и др. Най-новото ни направление е откриването на кабинет по Дерматология и венерология, който дава възможност на клиентите ни да се поглезят с разнообразни процедури от Естетична козметика. Финално, кабинетът предлага и класически и енергийни масажи. Доверете се на професионализма на нашите лекари и специалисти. Вижте още…

• През февруари 2010 год. стартира работа нашата Служба по трудова медицина. Нейното мото е “Трудова медицина за компаниите, които ценят служителите си”. Освен стандартните услуги за служители и работници, изискуеми от закона, ние предлагаме и множество допълнителни дейности, целящи профилактика и защита на здравето на работното място. Служба по трудова медицина “Здравословен живот” е точен избор за социално ангажирани работодатели, желаещи да осигурят истинска грижа за своите служители, а не само фиктивно извършване на дейностите, без реален ефект. Вижте още…

• От началото на 2010 год. развиваме и услугите на компанията в посока “Фитнес, Спорт и Здравословна Почивка”. По отношение на спортната насока на бизнеса ни ние се кооперираме тясно с новооктрития и модерен фитнес & спа “GALERIA”, където всички наши клиенти могат да тренират здравословно, наставлявани лично от нашия инструктор и спортен мениджър Емил Кузманов. След преглед на общото физическо състояние от спортните лекари на медицинския ни център, нашият спортен мениджър изготвя персонална програма за фитнес или друг спорт, съобразно желанието и възможностите на клиента. Препоръчваме личен инструктор за всеки спорт, който е специално подготвен от специалистите на “Здравословен живот” по отношение на двигателна активност, хранене, почивка и др. Целта е да бъдат комбинирани оптимално спортните занимания с начина на живот. Ако желаете да спортувате здравословно, постигайки оптимални резултати от спорта, ние препоръчваме предварителна консултация с нашия спортен мениджър Емил Кузманов, който ще дискутира възможностите и ще ви насочи към подходящ спорт, който да бъде едновременно приятен и полезен за вас. Вижте още…

• Като част от нашия сайт www.zdravosloven.com сме създали и портални секции с разнообразно съдържание на здравословна тематика, включително: полезни статиирецепти за здравословни ястия; Форум с интересни дискусии по теми на здравословния начин на живот.

• Развили сме и редица партньорски програми, както и франчайз схема за развитие на марката “ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ” и в други краища на България. Отворени сме за партньорство и коопериране по проекти с други фирми и организации, споделящи нашите разбирания, допълващи се с нашата дейност и насоки на работа. Свържете се с нас!

Като част от плана ни за развитие, продължаваме с включването на нови дейности в нашето портфолио от услуги, свързани със здравословния начин на живот. Предстои ни усилена работа в практическото приложение на нашите планове.

ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ е горд член на Асоциацията на био търговците в България. Един от директорите на нашата компания, Мила Чобанова участва в управителния съвет на асоциацията. Това ни дава възможност да бъдем дейни и да допринасяме лично за успеха на бранша на търговията с био продукти в България.
Целта на асоциацията е да насърчава растежа на пазара на био продукти в нашата страна, в полза на околната среда, фермерите, обществото и икономиката.
Био земеделието от години се развива много интензивно в световен план. В България до скоро то се развиваше с твърде бавни темпове и съществуваше само за износ. От няколко години у нас вече се произвеждат и продукти специално за българския пазар, съобразени с българския вкус. Био продуктите вече присъстват на рафтовете на почти всички търговски вериги в България, но все още процентът им от общия дял на продажбите е под 1%.
В България се предлагат сертифицирани био продукти храни, напитки, козметика и битова химия.

Ако и вие сте запалени по здравословния начин на живот и имате интересни идеи, моля споделете ги с нас и бихме могли да ги осъществим заедно!

ОНЛАЙН БИО МАГАЗИН

Нашият он-лайн био магазин е един от най-големите в България, предлагащи храни и стоки от биологично производство. Постарали сме се да заредим нашия он-лайн магазин с всичко, което е необходимо за един човек, живеещ здравословен начин на живот. Предлагаме над 3000 артикула, които можете да поръчате он-лайн.ScreenHunter_1004 Jun. 08 17.02

Освен богатата селекция от здравословни храни и битови продукти, ние ще се постараем да получите най-доброто обслужване.

За връзка и поръчки: 0882 828 828 или изпратете e-mail.

Можете да поръчате он-лайн от тази страница, като доставките стават с куриер за ваша сметка. За да сте сигурни, че ще получите поръчката си, посочвайте адрес, на който можете да бъдете намерени в работно време, дори и да е служебен.

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА ТУК 

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

Медицински център „Здравословен живот” предлага уникални за България услуги, които съчетават най-добрите практики от традиционната и алтернативната медицина.ScreenHunter_1005 Jun. 08 17.03

Комплексната грижа за Вашето здраве включва навременна диагностика, комбинирано лечение с цел пълно оздравяване на организма, последващ мониторинг и профилактика. За първи път се прилага един напълно нов и модерен подход към лечението на пациента, включващ индивидуален хранителен режим, подбрани храни и ежедневно меню, индивидуален двигателен и фитнес режим, както и режим за релаксация, индивидуални методи за балансиране на психо-емоционалната сфера, изграждане на позитивно мислене, анти-стрес и детокс техники.

Медицинският център е оборудван с модерни медицински уреди, някои от които са уникални и единствени за България. При нас можете да си направите квантово-магнитен резонансен анализ и диагностика “BioScaner”, био-резонансна терапия “Фрекс”, компютърна диагностика био-резонанс с програмата “Оберон”, различни детоксикиращи процедури, както и специализиран преглед при екип от висококвалифицирани медицински специалисти.

Вижте график на приемното време на специлистите и ЦЕНОРАЗПИСА.

НОВО!
Най-новото направление на МЦ “Здравословен Живот” е самостоятелен Кабинет по дерматология, венерология и естетична козметика. Кабинетът е строго специализиран по класическа дерматология с диагностика и лечение на кожно-венерологични заболявания и успоредно предлага максимално богата гама от процедури на естетичната козметика. Популярната дерматология дава възможност за диагностика и терапевтични процедури на кожни проблеми като акне, розацеа, пигментни петна, псориазис, атопичен дерматит, процеси на стареене на кожата и др. Козметичните ни услуги включват широк спектър от процедури за лице и тяло като почистваща, хидратираща, лечебна и анти-ейджинг терапия, отслабваща и антицелулитна терапия, йонофореза и ултразвук със специални ампули, химичен пилинг, микродермабразио, кола маска за мъже и жени, разнообразни масажи за лице, деколте и тяло, детоксикиращи процедури и др.

Медицински център “Здравословен живот” работи в партньорство с медико-диагностична лаборатория “Кандиларов” където можете да се доверите на бързо и удобно изследване, гарантиращо европейски стандарти за качество.

Пациентите на МЦ “Здравословен живот” могат да се снабдят с всичко, което им е необходимо за поддържане на хранителен режим от оздравителния им процес от нашия он-лайн био-магазин „Здравословен живот”, който предлага огромен избор от качествени, био-, органични и здравословни храни, напитки, хранителни добавки, био козметика, съдове за здравословно готвене и други стоки важни за здравето.

Ако желаете да се запишете за консултация с наш специалист, моля свържете се с Венета Маркова на тел. 02/963 09 31 и на мобилен тел. 0888 772 265. За изготвяне на индивидуална Програма “Здравословен Живот”, моля свържете се с нашите диетолози като изпратите запитване по e-mail.

ВНОС
Марката Gioia, символ на компанията, е регистрирана 1981 година. Фирма с традиции в търговията с кафе, отглеждано в биологично чистите Fair Trade плантации в Перу и Централна Америка и изпечено по специална екологично чиста технология. Био кафето Gioia има изключително мек вкус и сладък аромат и е с ниско съдържание на кофеин. Вижте продуктите Gioia ТУК.

Продуктите на Lifefood са от изцяло от естествени съставки, които не са били подложени на готвене, печене, пастьоризиране. Използват се само сурови суровини, които се обработват при температура по-ниска от 42 градуса, което запазва техните ценни хранителни качества. Суровите храни набират голяма популярност вече и в България. Вижте асортимента на Lifefood и прочетете изчерпателната информация, която събрахме за всеки един от продуктите ТУК.

Керамичните съдове на Emile Henry освен с изискан естетичен вид, успяват да ни впечатлят и с качествата си да запазват максимално ценните вещества на продуктите в процеса на готвенето чрез технологията Ceradon®. Френската провинция Бургундия освен с виното, е известна и с богатите си на глина почва, които пък глини още от далечната 1850 година са в основата на изработката на тези изключителни съдове, с прецизно изчислени дълбочина и ширина и топлинно закалени, за да издържат високите температури. С тях готвенето се превръща в истинско удоволствие. Вижте цялото разнообразието от цветове и форми на съдовете на Emile Henry и прочетете подробната информация за изработката и ценните вкусови качества, които тези съдове придават на вашите ястия ТУК.

Фирма Ekotrend Mijava, с настояща марка Биомила стартира производство от 2001 година с ограничен брой био продукти, за да достигне до над 350 артикула днес и да се превърне в най-големия производител и дистрибутор на био храни в Словакия. Философията им е екологично производство и здравословен и чист изходен продукт. Девизът им е :“Консумирам Биомила, обичам БИО.“ Техните пълнозърнести, със сол или със сусам солети са идеалната здравословна закуска. Вижте ги ТУК.

Германската фирма Natur Hurtig, доказана на пазара със соли, предлага каменна и хималайска сол от Пакистан на милиони години, образувала се на стотици метри под земята и съхранена от съвременните природни влияния. Необработена по химичен път, напълно органична, без следи от други минерали и вредни елементи, тя е идеалната подправка за вашата здравословна трапеза. Вижте всички разновидности ТУК.

Чипсовете с марката Organique са богати на фибри, характеризират се с ниско съдържание на натрий, но не съдържат глутен и консерванти. Те са изпечени при температури, които изгарят съдържащите се в тях мазнини, но запазват в пълна степен минералите и витамините, които ги правят подходящи за консумация от цялото семейство. Печените чипсове Organique са подходящи за консумация от болни от цьолиакия и за пореден път ни доказват, че здравословното хранене е изключително вкусно. Вижте вкусовите им разновидности ТУК.

ДИСТРИБУЦИЯ

Нашият отдел ДИСТРИБУЦИЯ се грижи постоянно за разпространението на Био и здравословните храни и стоки, които внасяме или произвеждаме за вас.

Изберете най-удобното за вас място за пазаруване и вижте, кои от продуктите ни, можете да намерите там. Мрежата от здравословни магазини и заведения, където се предлагат нашите Био продукти, се разраства с всеки изминал ден. Все повече заведения и ресторанти се насочват към разработването на здравословно меню, като всяка съставка в приготвеното ястие е закупена от нашия Био супермаркет. Почти всеки здравословен, диетичен или Био-магазин предлага част или всички от грижливо подбраните ни артикули. Все повече се разраства и мрежата от конвенционални магазини, заведения и супермаркети, които включват в асортимента си здравословни храни и стоки.

Информацията в секция ДИСТРИБУЦИЯ се обновява ежедневно. Следете за новите места, където можете да ни намерите и не се колебайте да попитате обслужващия персонал за любимия си продукт, от нашия ВНОС или ПРОИЗВОДСТВО.

Ето и списък с местата, където вече можете да ни намерите:

Магазин и електронен магазин Зелен био
Тук може да откриете нашите невероятни овесено-ръжени, прясно изпечени, ароматни бисквити, суровите шоколади и барчета на Lifefood и богато разнообразие от БИО продукти на фирми с традиции в произвеждането на стоки, съобразени с изискванията за органичното производство. Адресът е София, ул. “Лавеле” 20, тел: (02) 981 2044, моб.: 0879 36 87 74.

Балев Био Маркет
Една фирма, доказала се във вноса на органични храни и био продукти от проверени и сертифицирани фирми производители. И тяхната мисия, както и нашата, е да покажем на хората един по-добър начин на живот за нас и за природата, която ни заобикаля. Докато се разхождате в The Mall и ви се прииска една здравословна и вкусна закуска, в Балев Био Маркет може да намерите нашите сурови специалитети Lifefood, както и уникалните керамични съдове на Emile Henry.

Магазини Биомаг
Екипът на Биомаг се стреми рафтовете в магазина да са запълнени само със сертифицирани Био стоки с гарантирано качество, защото вие го заслужавате. Здравето и енергията на всеки от нас е свързана с това, с което се храним. И като говорим за вкусна и пълноценна храна, в магзините Биомаг може да намерите и нашите солети Biomila, както и суровите специалитети на Lifefood. Адресите са: Биомаг Журналист + Кафене, пл. Журналист №1; Биомаг Дойран, ул. Дойран №10А, жк. Бели Брези; Биомаг Заимов, бул. Янко Сакъзов N50.

Супермаркети ФАНТАСТИКО
Основана през 1991 г. днес търговксата верига управлява 35 супермаркета с богат асортимент от над 20 000 вида стоки, в това число био храни и напитки, диетични и диабетични продукти. Потърсете наашето италианско еспресо Gioia, солети Biomila, сурови деликатеси Lifefood, снаксoве и хималайска сол в магазините на Фантастико в жк. Хаджи Димитър, ул Баба Вида; Младост 4; бул Братя Бъкстон; Люлин 1; Студентски град; Sky City; Драгалевци; Симеоновско шосе 87 А; Младост 3; жк. Хаджи Димитър, ул. Макгахан 81 и Дървеница.

Аптеки Ремедиум
Мотото им е “Аптеки със сърце”, защото във всичко, което правят влагат сърцата си и резултатът е виден. Това е модерна верига аптеки от европейски тип, максимално полезна на обществото. Ние от Здравословен Живот ги зареждаме с чистата и полезна хималайска сол и с деликатесните сурови барчета и шоколади на Lifefood. Адреси: Аптека 2, ул. Цар Иван Шишман №17, Аптека 4, ул. Гео Милев бл.34, Аптека 5, ул. Тарас Шевченко №11-13.

Магазин MaxLife
Магазинът за здраве и сила предлага голямо разнообразие от хранителни и фитнес добавки, специализирани добавки при лечение на онкозаболявания, билкови екстракти и кремове, био и диетични храни и напитки (сред които нашите сурови деликатеси Lifefood и хрупакви солети от емер Biomila), био чай и кафе (включително и нашето ароматно италианско еспресо Gioia), натурална и био козметика. Адресът е: бул. “Васил Левски” 46, София.

Кулинарен и он-лайн магазин Hot House
Тук може да откриете богат асортимент от 700 вида вина, уникални сирена и салами от цял свят – хармонично съчетание на изискана храна, отбрани вина и разумни цени в уютна атмосфера на старите винарските изби. Ние участваме в здравословната част с пълнозърнестите солети Biomila, апетитните сосове Pisani, пастата от емер Prometeo, суровите храни Lifefood, хималайската сол Natur Hurtig, италианското еспресо Gioia. Адресите са: ул. “Дойран” 15 и ул. “Златен клас” 5.

Йога център Mettasense
Това е домът на съвременния човек и източник за вдъхновение на ума, душата и тялото. Едно място, създадено да обединява хората, водени от едно и също желание – да подобрят качеството на живота си, да придадат „вкус” на ежедневието, за да се чувстват жизнени, уравновесени и щастливи. Там може да намерите нашите вкусни енергийни барчета Lifefood, за да се заредите с допълнително сила и здраве. Адресът е: бул.България 98, сграда Астра.

Електронен магазин Пазарувай лесно
Един продукт на популярното предаване “Бон апетит”. Предлага разнообразие от стоки, включително книги, електрически уреди за дома, оборудване за кухнята и градината, аксесоари за спорт и туризъм, неща от първа необходимост за майката и бебето, козметика и дори бижута. И между всички тези стоки са и нашите БИО храни и керамични съдове на Emile Henry.

Он-лайн магазин Зелен свят
Най-големият интернет магазин, които предлага цялото разнообразие от Био сертифицирани продукти, които се намират на нашия пазар. Богато разнообразие от храни, козметика, препарати за дома, продукти за бременни и бебешки храни. И всичко това с доказан произход и качество. В био разнообразието участват и здравословните сурови вкусотии Lifefood и мекото кафе Gioia. Изберете и поръчайте!

Он-лайн магазин Мататама
Семеен бизнес, който има за цел да предлага екологични и органични продукти за дома и семейството. Подобно на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и екипът на Мататама вярва, че не са просто магазинче, а причина-вдъхновение за определен начин на живот, който е не само качествен, но и в унисон с природата. Там може да намерите нашите солети Biomila, хималайска и каменна сол Natur Hurtig, конопено семе, суперплодчета Годжи Бери и нежните към дамската кожа натурални превръзки и тампони Renee Voltaire.

Био магазин Green shop
Магазинът е създаден с идеята повече хора да се запознаят със здравословния и екологично чист начин на живот. Тук може да намерите БИО храни, супер храни, БИО козметика и да си смелите прясно брашно. Там ще откриете и нашите солети от спелта Biomila, хималайската сол Natur Hurtig, суровите деликатеси Lifefood и ароматното италианско еспресо Gioia. Ако здравословното хранене е ваше ежедневие, заповядайте на адрес кв. Гео Милев, ул. Галилео Галилей 15.

Здравословен био маркет и он-лайн магазин ORGANIC GREEN HOUSE
Поради засиления интерес на старозагорци към полезните био храни, врати отвори здравословен био маркет, който осигурява възможност за по-качествен живот. Там са и нашите сурови храни Life Food, пастата от емер Prometeo, хималайска сол Natur Hurtig, италианското Био кафе Gioia. В кафе-ресторант “Библиотеката” може да опитате кулинарни специалитети с био продукти. Адресът е Стара Загора, ул. „Отец Паисий”47.

Магазин Оптима
Адресът на магазина е кв. Бояна, ул. “Севастократор Калоян 63″. Още един уютен магазин, където ще откриете разнообразие от здравословни продукти, включително и деликатесите от нашия внос – сурови енергийни барчета Lifefood, снаксове в три вкуса – морска сол, кетчуп и сирене Biosaurus, любимите на децата солети от емер Biomila, апетитните шоколади и плодови рула Lifefood, а съвсем скоро и италианското ни еспресо кафе Gioia.

Магазин “Био Бутик”, ул. Солунска 42

Магазин “Гимел”, бул. Арсеналски №23

Магазин “Джой Дей” – бул. Скобелев 38 (между Петте кьошета и Руски паметник); бул. Христо Ботев 41 (до площад Македония и ул.Алабин)

Супермаркет “Абсолют”, ул. Цветна градина 1

Тенис клуб Малееви, бул. Никола Вапцаров 57

Фрутерия “Фрута ди Мария”, ул. Първан Тошев 26, кв. Стрелбище

Верига магазини ДАР, Дар ж.к. “Младост” 3 до блок 353, Дар кв. Гоце Делчев ул. “Луи Айер” №36

Верига магазини МАНДАРИН, ул. Джеймс Баучър №75, ул. Гоце Делчев бл. 29, ул. Христо Белчев №8

Фрутерия “Фрутерия”, ул. Николай Хайтов 2

Био магазин “Органик Ерия”, ул. Бигла 4

Био магазин гр. Благоевград, бул. Васил Левски 39

“Без глутен България”, гр. Варна, ул. Емануил Манолов 12

Магазин ” Баланс”, гр. Стара Загора, ул. Граф Игнатиев 17

ПОЧИВКИ

Здравословните почивки, които предлагаме, съчетават релаксираща атмосфера с разнообразни укрепващи здравето практики. От мануална терапия, СПА процедури и физиотерапия до кулинарни уъркшопове, спорт, разходки сред природата или просто общуване със специалисти и други приятели на здравословния живот, опциите са много и всички те са полезни за здравето. Единственото, което трябва да направите, е да изберете подходящата почивка за вас.

КЕТЪРИНГ

Това е едно оригинално предложение за хората, които ценят вкусната и здравословна храна за техните събития, партита, тържества и акцентират на интелигентната визия, комбинирана със запомнящ се вкус.

Всяко едно парти, организирано от нас е индивидуално разработено спрямо вашите идеи, въплъщение на всичко, което се е въртяло някога в главата ви, но ви се е струвало невъзможно. За декорациите, приготовленията и всякакви дребни детайли за реализирането на вашите желания, ще се погрижим ние!

Нашият здравословен кетъринг, който се състои предимно от сурови изделия, изработени от Био продукти, здравословни коктейли и уникална декорация, ще донесе на Вашето тържество изискан стил, лукс и чувство за специално отношение. Изберете си тема и си подарете най-запомнящото се изживяване. При това здравословно и вкусно!

За да поискате оферта, моля свържете се с Мила Чобанова по e-mail или на телефон 0885 888 884 .

ДЕТСКА ГРАДИНА

 

За повече информация относно здравословна детска градина “Bright Care”, с която “Здравословен живот” си партнира, моля свържете се с Милена Димитрова по e-mail или на тел. 0888 558 997ScreenHunter_1006 Jun. 08 17.04

Детска градина “Bright Care” е мечтаният от децата и техните родители кът, в който да се полагат комплексни грижи за цялостното развитие на най-малките членове на нашето общество, включващи правилно хранене, възпитание, образование и грижа за здравето. В полите на Витоша, в квартал Бояна отвори врати едно райско кътче за тези, които обичаме най-силно, за собствените ни дечица.

ScreenHunter_1008 Jun. 08 17.04Детски център за грижа и развитие Bright (Bright Child Care & Development Centre)
Хората, които се грижат за децата ни са професионалисти в областите, с които се занимават. Педагози по образование, те са млади, креативни и запознати с най-модерните методи при възпитанието и обучението на децата. Програмата, която се прилага, е уникално разработена на базата на най-популярните системи, които развиват естествените качества и потребности на децата. В детския център се приемат деца от най-ранна възраст (1.5 до 6 години), така че да може максимално рано да се започне грижата за тяхното психично и физическо здраве.ScreenHunter_1009 Jun. 08 17.05

Какво е различното в този детски център:
• За образованието и развитието на умствените и двигателни способности отговарят специалисти педагози с иновативни подходи, запознати със съвременните тенденции при отглеждането на деца.
• За уюта отговарят грижовен иконом и камериерка, които се стремят децата да не изпитват нужда от нищо по време на престоя си в детския център.

• За здравето на нашите съкровища ежедневно бди медицинско лице с дългогодишен опит и практика в сферата на гледането на деца.ScreenHunter_1010 Jun. 08 17.05
• За храненето инициативата са поели професионалистите от детска Био кухня „Ям-ям”, където всичките ястия са от проверени и сертифицирани Био здравословни продукти, правилно комбинирани от специалисти в областта на диетолoгията и инструктор по хранене.
• Предлагаме периодични прегледи и мониторинг на вашето дете в Медицински център “Здравословен живот” от специалист педиатър и специалист в областта на храненето. Детето ви ще бъде прегледано с най-модерна техника за диагностика, оборудвана с уникален софтуер за максимална прецизност. Ще ви дадем полезни съвети за хранене и подходящи занимания за детето, съобразно получените резултати и фамилната анамнеза.
• Възможност за пазаруване с отстъпки и бонуси от он-лайн био магазин „Здравословен живот” с доставка до дома или детската градина.ScreenHunter_1011 Jun. 08 17.05

От първата до последната стъпка на вашето дете, от сутрин до следобед, детето ви се намира в сигурни ръце и вие може да се чувствате спокойни. Екипът изцяло се съобразява с препоръките и мненията на родителите, защото няма по-добри професионалисти от тях, що се отнася до благоденствието на собственото им дете.

Материална база Когато отидохме да видим къщата, където понастоящем се намира детския център, за първи път, останахме наистина поразени. Изчистени линии, просторни помещения, френски прозорци и много светлина. И ние решихме, че точно това е нужно на нашите деца. Свобода! Използвани са напълно безвредни бои и материали при ремонтирането и обзавеждането на детския кът. Стените са украсени, пресъздавайки природна среда. В просторния, красиво озеленен двор са поставени детски съоръжения, които освен занимателни, са и абсолютно безопасни, за да могат децата ни да тичат на воля и да дават свобода на неизчерпаемата си енергия.

Допълнителни умения и предимства
Приоритет на всички специалисти в екипа е да обърнат индивидуално внимание на всяко едно дете, за да открият какви са неговите персонални нужди и да се опитат да ги задоволят. В детския център денят протича изцяло на английски език, като се обръща специално внимание на езикови занимания по български език и се предвижда въвеждането на трети език според предпочитанията на родителите. Всичките педагози са англоговорящи с втори чужд език, което дава възможност на децата да развиват активно своя безграничен умствен потенциал. Музикалният ни педагог пък развива артистичните таланти на децата, за да приемат живота весело и с песен. Освен успешния подход Реджо Емилия, се прилагат и успешни български педагогически модели.

При желание, всяко дете може да получи медицински прегледи в нашия квалифициран медицински център , където се изготвят програми за хранене и занимания в зависимост от индивидуалните нужди на всеки детски организъм. За децата ще се полагат всекидневни грижи, тъй като в тази възраст те са най-уязвими и сега е моментът да положим най-внимателните и нежни грижи за здравето им.

Здравословно хранене
Ние изключително много държим на правилното и пълноценно хранене на децата. При изготвяне на хранителното меню сме се доверили на специалистите от първата Био детска кухня „Ям-ям” .
За да имаме максимален контрол над храната, основните съставки за приготвянето й, са предоставени от нашия он-лайн био магазин.

Заложено е на правилното комбиниране на храните, съобразено и с нуждите на крехкия детски организъм. Закуските са богати на плодове и специални Био детски бисквити.
Всички продукти са здравословни, с доказано полезно действие и не съдържат никакви добавки, стабилизатори, подобрители и други вредни съставки.
Така можете да бъдете спокойни, че детето ви ще бъде добре нахранено с пълноценна храна, богата на нутриенти и с чисто съдържание.

Всяко дете е уникално, единствено по рода си създание и притежава неизчерпаем положителен потенциал, който чака да бъде отключен. Ние не налагаме заучени норми на децата, а ги оставяме те да ни показват света, защото от децата човек може да научи най-ценните неща. Нека вашите съкровища имат стойностен старт в живота. Поверете ни ги и заедно с тях ще ви докажем, че можем!

За повече информация относно нашата здравословна детска градина, моля свържете се с Милена Димитрова по e-mail или на тел. 0888 558 997

ТРУДОВА МЕДИЦИНА

Като основна част от социалната политика на вашата компания, осигурете на служителите си качествен мониторинг на тяхното здраве от Служба по трудова медицина към ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ!

Съгласно чл. 25 на Закона за здравословни и безопасни условия на труд задължение на работодателя е, да осигури обслужване на своите работници и служители от Служби по Трудова Медицина.
Изискванията на Закона са задължителни за всички предприятия и места, където се осъществява трудова дейност или се провежда обучение, независимо от формата на организация, вида на собственост и основанието, на което се извършва работата или обучението.
Санкциите, които се налагат при неизпълнение на нормите на Закона са съгласно чл. 416 от Кодекса на труда.

Какво представлява Службата по Трудова Медицина?

Службите по Трудова Медицина са нови профилактични структури от експерти, които са в помощ на работодателите както за бързи и непосредствени задачи, така и за дългосрочно проектиране на здраве, безопасност и съхранена работоспособност.

Трудовата медицина изучава факторите на работната среда, факторите на трудовия процес, здравния риск, хигиенното нормиране, прогнози за развитие на индустриалното общество – за облекчаване на труда и повишаване на неговата привлекателност.

Защо да изберем СТМ към ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ?

ЗДРАВОЛОСВЕН ЖИВОТ предлага необходимата здравословна грижа за всички активни и работещи хора. Експертите ни по трудова медицина са с дългогодишен опит в областта, който се съчетава с познания за актуалните проблеми на работещите в днешната бизнес среда.

Най-голямото предимство на нашата услуга е модерния медицински център за диагностика и диетология „Здравословен живот”. След проведени анкети и измервания от СТМ и лицензирания орган, клиентите ни се поемат под специализираната грижа на екип от специалисти в различни области. Освен задължителните прегледи, клиентите ни могат да получат и специализирана помощ за преодоляване на стреса, вредните навици, наднормено или поднормено тегло, както и лечение всички заболявания, които биха намалили тяхната работоспособност.

При консултирането на нашите клиенти ние прилагаме холистичен подход, който осигурява максимално добра грижа за подобряване на здравето.

Партньори:
СТМ “ИСА-Милениум 3″, гр. Пловдив
СТМ “Денимед”, гр. София

За повече информация, моля свържете се с Венета Маркова по електронната поща или в работно време на телефони 02/963 09 31 и 0888 772 265.

Прочетете още подробности относно трудовата медицина и изискванията на българското законодателство към работодателите.
Предимства на Служба по трудова медицина към ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ. Въпроси и отговори.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_1002 Jun. 08 16.57ScreenHunter_993 Jun. 08 16.55ScreenHunter_992 Jun. 08 16.54ScreenHunter_991 Jun. 08 16.54ScreenHunter_990 Jun. 08 16.54ScreenHunter_989 Jun. 08 16.54ScreenHunter_988 Jun. 08 16.54ScreenHunter_987 Jun. 08 16.53ScreenHunter_986 Jun. 08 16.53ScreenHunter_1003 Jun. 08 16.59ScreenHunter_1005 Jun. 08 17.03ScreenHunter_1004 Jun. 08 17.02ScreenHunter_1011 Jun. 08 17.05ScreenHunter_1010 Jun. 08 17.05ScreenHunter_1009 Jun. 08 17.05ScreenHunter_1008 Jun. 08 17.04
КОНТАКТИ

“Здравословен Живот” – zdravosloven.com
Адрес: гр. София, жилищна група “Южен Парк”, бл. 44
Тел.: 02 963 09 31
Моб. тел.: 0882 828 828

Текст и изображения: zdravosloven.com

Comments are closed.