Аптека “Захариева” – Аптека Кюстендил

July 5, 2016
ЗА НАС

ScreenHunter_405 Apr. 18 14.33Аптека Захариева град Кюстендил извършва продажба на лекарствени продукти. Аптеката предлага висококачествени фармацевтични продукти и лекарства за хуманна употреба. Лекарствените продукти се използват за лечение и профилактика на различни заболявания. В аптека Захариева град Кюстендил ще намерите лекарства за лечение на болести, засягащи: сърдечносъдова система, полови хормони, пикочно-полова система, метаболизъм и храносмилателна система, дихателна и нервна система. В продуктовата гама на аптека Захариева ще намерите:

  • качествена медицинска козметика
  • хранителни добавки
  • санитарно-хигиенни материали
  • ортопедични изделия
  • детски храни

Аптеката предлага висококачествени ортопедични изделия. Пояси, глезенка, медицински колани, налакътници, накитник и други изделия. В аптека Захариева ще получите професионализъм и компетентност, както и внимание в отношенията с клиентите.

Приготвяне на магистрални предписания – Магистралната рецептура е предписание за лекарствен продукт, приготвен в аптека по предписание на лекарски специалист или по утвърдена рецептура. Лекарственият продукт е предназначен единствено и само за определен пациент.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_406 Apr. 18 14.34ScreenHunter_407 Apr. 18 14.36ScreenHunter_408 Apr. 18 14.36
КОНТАКТИ

Аптека “Захариева”
Адрес: гр. Кюстендил, ул. “Демокрация” № 61
Тел.: 078 529 088

Comments are closed.