“Dental Center dr. Korchev” – Дентален център д-р Корчев

September 28, 2021
ЗА НАС

korchevDental Center dr. Korchev е модерна интердисциплинарна клиника, проект на д-р Андон Корчев, осъществен на базата на 30 годишен опит в денталната медицина.

Услуги на дентален център д-р. Корчев

Модела на съвременните дентални и медицински клиники от висок клас е тясно специализиран. Обособени кабинети със специфична апаратура, материали и организация. Профилирани дентални лекари и асистенти са задължителният минимум, за да очаквате първокласно лечение

Брекети – система Деймън

Системата Деймън (Damon braces) е наистина върхово постижение в подреждането на зъбите и лечението на ортодонтските проблеми, тъй като елиминира огромна част от недостатъците на класическите брекети. Техният принцип на работа е базиран на малките сили с които се преместват зъбите. Това е така, защото няма триене между брекетите и еластичните дъги. Това води до минимален дискомфорт повреме на лечението. Също така интервалите на обслужване (времето между посещенията) са много по-дълги. Цялото лечение изисква по-малко ( между 4-6 ) посещения.
Концепцията на системата Деймън е насочена към правилното подреждане на зъбите без да се налага вадене на зъби, нещо което често се прилагаше при класическото лечение, когато липсва достатъчно място за правилното подреждане на зъбните дъги. Размерът на брекетите е по-малък и еластичните дъги се закрепват за тях посредством автоматични ключалки. Това позволява поддържане на по-добра хигиена и по-бърза подмяна на дъгите. Това е огромно улеснение за пациента.

ГАЛЕРИЯ

pic1pic2pic3pic4pic5pic6pic7
КОНТАКТИ

“Dental Center dr. Korchev” – dc-korchev.com

Адрес: гр. Благоевград, ул. Д-р Христо Татарчев 13
Тел.: 073 88 56 56
Моб. тел.: 0887 36 66 04 (Иван Корчев)
E-mail: dc.korchev@yahoo.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: dc-korchev.com

Comments are closed.