Медицински център “Спирит” – Медицински център Бургас

August 28, 2016
ЗА НАС
logoМедицински център Спирит град Бургас предлага радиочестотен лифтинг, масажи рехабилитации и физиотерапии, поставяне на ботокс и други козметични процедури.

Медицински център Спирит град Бургас предлага услуги в областта на естетичната медицина. Част от процедурите, които предлагаме са: химични пилинги, кислородна терапия, билков пилинг, филъри, ботокс, миркодермабразио, радиочестотен лифтинг, фотоепилации. Услуги в областта на естетичната медицина са изцяло съобрaзени с индивидуалните нужди на всеки клиенти.

Радиочестотен лифтинг
МЦ СПИРИТ – Медицински център за естетична медицина в БургасМЦ Спирит град Бургас предлага радиочестотен лифтинг. Това е процедура, която дава еластичност и стяга кожата на ръцете, лицето, корема и други части от тялото. Радиочестотният лифтинг е процедура без странични ефекти като подпухване, подуване или зачервяване. За извършването на радиочестотен лифтинг, МЦ Спирит разполага с апарати Action RF. Процедурата е с продължителност около 40 минути и е напълно безболезнена.

Масажи
Част от услугите в областта на естетичната медицина, които медицински център Спирит предлага са масажите за мъже и жени. Ние предлагаме различни видове масажи, като някой от тях са: релаксиращ, лечебен, класически и други. Ако искате да се почувствате по освободени, здрави и освежени, доверете се на масажистите от МЦ Спирит град Бургас.

Рехабилитация и физиотерапия
МЦ Спирит град Бургас предлага рехабилитация и физиотерапия за мъже и жени. Рехабилитацията е съвкупност от процедури, които възстановяват физическите, психическите и професионалните възможности в човека. Физиотерапия представлява електролечение на гинекологични и кожни заболявания, дископатии, неврити, артрози, артрити, заболявания на горните и долните дихателни пътища.

Работно време Медициснки център Спирит:

  • Понеделник: от 09:00 – 20:00 ч.
  • Вторник: от 09:00 – 20:00 ч.
  • Сряда: от 09:00 – 20:00 ч.
  • Четвъртък: от 09:00 – 20:00 ч.
  • Петък: от 09:00 – 20:00 ч.

За всеки пациент се изготвя индивидуална програма след безплатна консултация.

УСЛУГИ

Ботокс терапия на бръчки около очите, веждите и челото

Ботокс терапията е вид превенция в борбата с бръчките. Поставянето на ботокс ще съхрани Вашата кожа млада и свежа. Ботокс терапията е безкръвен и бърз метод, подходящ за областите около челото, веждите и очите, но е противопоказан при кърмене и бременност. Подходящ е са хора над 30.

Масажи

МЦ Спирит Бургас предлага разнообразие от масажи: лечебен, релаксиращ, класически и други. Ако искате да се почувствате по-освежени и здрави, доверете се на масажистите от медицински център Спирит. Масажа стимулира кожата и отделянето на хормони, подпомага за правилното движение на лимфата и кръвта в тялото, освобождава голяма част от натрупаната енергия, премахва стрес и безпокойство.

Физиотерапия

МЦ Спирит предлага физиотерапия на хора с неврити, артрози, артрити, заболявания на горните и долните дихателни пътища, кожни и гинекологични заболявания. Физиотерапия е комплекс от средства насочени към профилактика и лечение на различни заболявания чрез естествени или физикални фактори. Естествените фактори са: вода, масажи, движения, слънце, лечебна кал, а физикалните са: ултразвук, ел. ток, магнитно поле и други.

Индивидуални процедури

МЦ Спирит град Бургас предлага индивидуални естетични процедури, включващи:

  • Филъри
  • Билкови и химични пилинги
  • Кислородна терапия
  • Ботокс
  • Микродермабразио

Филъри предстваляват инжекционно попълване на бръчки и обем на устни с хиалуронова киселина. Химични пилинги се правят за регенерация и избелване на кожата, както и за подмладяване. Билковият пилинг представлява дълбоко излющване на кожата с натурални продукти на Schrammek за лечение на акне, белези и бръчки. Микродермабразиое апаратна процедура за почистване, стягане на пори, белези, бръчки, стрии, пигментации. Кислородна терапия се извършва за хидратация, блясък и подмладяване, за всеки тип кожа и през всеки сезон.

ГАЛЕРИЯ

S6PIRITSPIRIT9SPIRIT8SPIRIT7SPIRIT5SPIRIT4SPIRIT3SPIRIT2SPIRITSPIRI6
КОНТАКТИ

МЦ “Спирит”
Адрес: град Бургас, ул. “Д-р Нидер” №11 Б, ет. 1
Моб. тел.: 0888 427 649
E-mail: j.spirova@ abv.bg


Вижте по-голяма карта

Comments are closed.