“Вега Тест”

November 11, 2013
ЗА НАС

vega-centerФирма „Стамболски”ЕООД е основана през 1994 година.

От самото си създаване фирмата е ориентирана към внедряването на най-новите технологии и дава възможност на пловдивчани да не отстъпват по качество на живот както на столичани, така и на всички европейци. Био енергийният Вега тест е хит в суетна Италия, а от септември 2007 е достъпен и в Пловдив.

Спазвайки традициите на водеща фирма, ориентирана към внедряването на най-новите технологии „Стамболски” ООД Ви предлага да се възползвате от последните постижения в областа на разкрасителните и отслабващи процедури.
В нашия салон на бул „Марица” №27 можете стопите излишните килограми с Терминатор Т6 – апарат, съчетаващ в себе си върховите технологии в областта на естетичната козметика.

ВЕГА ТЕСТ

Компютърната диагностика на храненето се осъществява чрез апарат “WAVEMATRIX 1″. Апаратът представлява биоелектронен инструмент от последно поколение и дава оценка за около 240 вида храни и хранителни продукти.

Вега Тест е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. След края на теста се изготвя индивидуална диета, която ще Ви помогне да редуцирате теглото си. Ако нямате нужда от регулиране на теглото, консумирането на храни, към които сте толерантни и разграждате добре ще Ви помогне да сте винаги във форма, да детоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си.

Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Пациентът дължи метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец. И двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря верига.

Измененията в ел. съпротивлението на акупунктурната точка показва дали даденият организъм добре разгражда тестваната храна.
Хомеопатични разтвори от храна, напитки, консерванти, дори лекарства се поставят в специална сонда, която е част от веригата. Данните се отчитат от скала, която се намира на самия апарат. Ако Вашето тяло е толерантно и добре разгражда дадена храна показанията на скалата са над определена стойност. Ако имате непоносимост към тестваната храна, данните са под тази стойност. По този начин се открива чувствителност към различни вещества и храни. Пациентът не изпитва дискомфорт по време на самата процедура. Тестът продължава около час. Провежда се в приятна обстановка.

Важно е да знаете, че ако приемате хранителни добавки – водорасли и др. – можете да ги донесете, за да се тестват дали имате добра поносимост към тях. Дори и най-полезната храна или добавка може да се окаже неподходяща за Вас.
Нашата цел е да Ви помогнем да запазите добрата си фигура и Вашето здраве. Ние Ви даваме не само пълна и изчерпателна информация към кои храни Вашето тяло е толерантно и разгражда добре, но също така изготвяме индивидуален хранителен режим. Стремим се да си изградите правилни хранителни навици и да поддържате теглото си без глад и диети.

Вега тест е абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен. Извършва в рамките на час и половина. Резултатите са готови веднага Вега тест не се препоръчва на пациенти с пейс мейкър, бременни жени и деца до петгодишна възраст Вега Тест не поставя диагноза. Изследването дава информация за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне лечението Ви.

ХРАНИ
 • Подправки
 • Сосове
 • Животински протеини
 • Подсладители
 • Пресни плодове
 • Зърнени
 • Сухи плодове
 • Риба
 • Млечни продукти
 • Варива
 • Отпускащи
 • Зеленчуци
КОНТАКТИ

“Вега Тест” – vegatest-bg.com

Адрес: гр.Пловдив, бул. “Марица” №27 (на ъгъла на ул. „Тимок” и ул. „ Порто Лагос”)
Моб. тел.: 0894 888 244


Вижте по-голяма карта

Вега Тест

Адрес: гр. Пазарджик
Моб. тел.: 0894 888 244


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: vegatest-bg.com

Comments are closed.