Алиса Пет Груп-М

February 21, 2016
ЗА НАС

logoАлиса Пет Груп-M е създадена през 1998 год. в гр. Варна като първоприемник на фирма ЕТ АЛИСА 33. Ние продължихме добрите традиции като развихме производството на Български храни за домашни любимци.Следващата крачка на нашето развитие беше отбелязано с пускането на пазара на собствена марка кожена галантерия за кучета, поводи, нашийници, нагръдници и други аксесоари. Сега нашите кожени аксесоари са добре позиционирани както на нашия така и на външния пазар. През годините наши партньори станаха световно известни фирми в областта на грижата за домашни любимци. Сега ние с успех представяме техните продукти на нашия пазар.

ДОБРИТЕ СТОКИ ТРЪГВАТ ОТ ТУК

Стоките със запазената марка на Алиса Пет Груп идват от нашите производства или от нашите преки подизпълнители. Това ни дава възможност да посрещаме и да реагираме своевременно на постоянно повишаващите се изисквания на пазара. Окомплектовани в нашия централен склад те тръгват към магазините на нашите клиенти в цялата страна.

ПРЕВЪЗХОДНИ ЦЕНИ

Ние осигуряваме доставките на стоките до нашия склад и от склада до нашите клиенти чрез собствен транспорт и доказани превозвачи. Това ни спестява фирмите посредници, като по този начин ние можем да предложим на клиентите ни стоки на най-добри цени.

БОГАТ АСОРТИМЕНТ

Тук можете да намерите повече от 3000 артикула. Аксесоари за кучета, котки, екзотични птици и дребни гризачи, козметика и препарати, оборудване за аквариуми… Ние сме развиваща се компания с динамично поставен във времето асортимент, който непрекъснато се обновява и обогатява с нови и атрактивни продукти.

ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ

Собствена логистична и транспортна организация осигурява регулярни доставки на стоките до централния склад и от там до нашите клиенти на територията на цялата страна. Навременното изпълнение на поръчките е наш основен приоритет и предизвикателство за нашата логисична структура.

ПРЕДИМСТВА ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Всеки клиент получава своята търговска отстъпка когато купува директно от нас !

Клиенти, които са в дълготрайни търговски отношения с нас ползват постоянни отстъпки. Това се договаря индивидуално. Моля информирайте се за условията в нашия офис !

ВАЖНО !!! Когато Вие се нуждаете от голяма поръчка за стоки, обърнете се към нашия търговски отдел и ние ще Ви предложим специална оферта !

Отстъпки за дистрибутори и търговци на едро – информация за търговските условия ще получите от нашия офис.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД КЪМ КЛИЕНТА

Спокойно може да се обръщате към нас с Вашите въпроси и ние ще направим всичко възможно за решаване на Вашия проблем. Когато и да ни позвъните екипа от наши специалисти ще е до Вас с компетентни съвети и помощ. Въпроси свързани с хранене и отглеждане, грижа за козината или други специфични въпроси, отговора който търсите е тук.

МЕДИИ

Чрез нашата интернет страница ние постоянно информираме клиентите за новите продукти и промоцийте които организираме.Рекламите в медийте са наша постоянна визитна картичка.

КОНТАКТИ

Алиса Пет Груп-М – www.alisa33.com

Адрес: гр. Варна, ул. Ген. Колев 92 – 94
Тел.: 052 303 646; 052 303 566
Е-mail: alisa@alisa33.com

Текст и изображения: www.alisa33.com

Comments are closed.