ВИЖЪН – Хранителни добавки

February 8, 2016
ЗА НАС

2Eдна от най-значимите компании, които днес предлагат хранителни добавки за здраве и дълголетие на световния пазар е Vision Intern.People Group. Мисията на Компанията се базира на основната потребност на човека — да бъде здрав и успешен. Тази компания е основана през 1996г. и от самато начало до днес неизменно създава нова здравна култура. Продукцията се произвежда във френския завод за фитопродукти АРКОФАРМА. Всички продукти са натурални, използват се растения от най-чисти екологични региони. Произвеждат се с иновативни технологии, защитени с много патенти и разработени в най-известни университети в Европа. Качеството се гарантира чрез действащите европейските фармацевтични стандарти. Продуктите имат публикувани клинични изпитания.

С какво тези продукти са изключително ефективни? Това са: рецептури и технологии (криогенно разпрашаване, нанотехнологии), които запазват над 98% биологичната ефективност и усвояемостта на полезните свойства на растенията. Особено постижение са детските комплакси за профилактика на малките и подрастващите деца. Най-новите разработки – програмите БИО ИН са насочени към проблемите с храненето на съвременния човек.
Генералната линия на компанията е управление на качеството на живот във всичките му аспекти – здравословен, финансов, социален, духовен. За своите дистрибутори тя създаде и непрекъснато усъвършенства възможности за развитие на собствен бизнес с минимални инвестиции. Една от най-хуманните активности на компанията – благотоворителна дейност за подпомагане на деца в неравностойно положение в много държави, включително и в България.

ПРОДУКТИ
ВИДЕО

ТЕСТЕР

rofes_350Апаратно програмен комплекс, предназначен за оценка на общото здрвословно състояние на 17 органи и системи на организма.

Прогнозира признаците на функционални нарушения и определя адаптационния ресурс.

Оценява психосоматичното състояние на човека, нивото на умора, стрес и нервно напрежение.

 

Оценка на функционалното и енергийното състояние на организма- ВИП-Рофес

КОНТАКТИ

ВИЖЪН – Хранителни добавки – www.visionbg.net

Адрес: гр. София
Моб. тел: 0888 216335
Раб. време: 8.00 – 20.00 часа
Е-mail: visionbgnet@gmail.com
Facebook: https://goo.gl/BB6H8W

Текст и изображения: www.visionbg.net

Comments are closed.