Дом за възрастни хора Свети Йосиф – Дом за стари хора Пловдив

December 4, 2018
ЗА КОМПЛЕКСА

Dom za vazrastni sv. Yosif220x110Сградата на “Дом за възрастни хора “Св. Йосиф” е специално проектирана и построена за целите си, така че да може оптимално да отговаря на потребностите на възрастните хора, които домуват в нея. Изграждането и започва през 2007 год. и завършва в края на 2011 год.

Разгънатата площ, с която разполага е 950 кв. м., което включва: 4 стаи с едно легло със собствен санитарен възел, и 9 стаи с две легла със собствен санитарен възел. Всяка от
стаите е оборудвана с нови мебели, SOS система, телевизия и безжичен интернет. За прекарване на свободното време на домуващите и за нуждите на техните социални контакти
на разположение са 2 зали с библиотека и кътове за тихи занимания.
За изготвянето на качествена и вкусна храна “Дом за възрастни хора “Св. Йосиф”, разполага със собствена кухня разположена на площ от 85 кв. м. и оборудвана с изцяло нова техника. Храненето се извършва в просторна и светла столова.

Около дома са изградени зелени площи, където възрастните хора могат да се разхождат и да дишат с пълни гърди чистият въздух.

ЦЕНИ

 

 

 

 

 

 

 

* Цената не включва лекарства и санитарни материали, както и допълнителни разходи, като медицински и клинични
изследвания, процедури, екскурзии и др.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

В началото на месец април 2012 г. отвори врати новия
дом за възрастни хора “Св. Йосиф”!

Домът за възрастни хора “Св. Йосиф” се намира в с. Калояново, което отстои на 24 км. северно от гр. Пловдив и на 15 км. южно от курортния гр. Хисар.

Основната цел на ръководството и персонала на Дома е хората настанени при нас да се чувстват уютно в обстановка близка до домашната а ежедневието им да е ангажирано с различни занимания и социални контакти, с цел всеки един от тях да се чувства пълноценен и обичан.

За да постигнем това, ние се стремим да осигурим:
• Морална, духовна и социална подкрепа на домуващите и техните близки.
• Пълноценно и качествено хранене.
• Медицински грижи / лекар и медицински сестри /
• Поддържане на добра лична хигиена на домуващите.
• Денонощна обратна връзка с техните близки.

В нашата работа ние се вдъхновяваме от Христовите думи: “Доколкото сте сторили това на едного от тия мои най-малки братя, Мене сте го сторили” /Мат. 25,40/

Заповядайте и ни посетете лично, като просто си уговорите среща. Ние ще се радваме да ви запознаем на място с отличните условия, които предлагаме!

 Udostoverenie

КОНТАКТИ

Дом за възрастни хора “Св Йосиф” – dom-svjosif.bg
Адрес: обл. Пловдив, с. Калояново, ул. Христо Ботев № 8
Тел.: 031 23 22 31
Моб. тел.: 0885 63 85 95
E- mail : dsv.josif_at_abv.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: dom-svjosif.bg

Comments are closed.