Др. Ходжев- Acibadem Груп

January 8, 2015
ЗА НАС

Здравни услуги над очакванията

Acibadem220x110Международният център за обслужване на пациенти в болниците Acibadem Груп предлага широка гама от услуги за международни пациенти и посетители. Нашият екип е посветен на предоставянето на услуги, включително консултации, диагностика, фактуриране и застраховка, уреждане на транспорт и настаняване, преводачески услуги.

Центърът за обслужване на пациенти „Acibadem International”, който е център от типа “едно гише”, предлага здравни услуги, от деня на запитването Ви до момента, в който се върнете към родината си. Това е начлната точка за контакт за получаване на медицинска информация, ориентация и регистрация.

Бързо разрастващия се екип за обслужване на международни пациенти, се състои от специалисти по обслужването и лекари. Този екип от професионалисти организира „Здравното пътуване” на международните пациенти, според техните нужди и очаквания. Имате ли опасения за посещение на болница в чужбина?

Нашите услуги включват:

 • Онлайн медицинска консултация и оценка на разходите;
 • Планиране на медицински прегледи (оценка преди и след операцията);
 • Съдействие при приемане и изписване от болница;
 • Езиково съдействие;
 • Организиране на трансфер до летището и посрещане;
 • Организиране на трансфер до летището и посрещане;
 • Организиране на транспорт до и от медицински консултации и процедури;
 • Организиране на настаняването;
 • Ориентиране през целия престой;
 • Съдействие с местни и международни здравни застраховки;
 • Последващи грижи;
 • Съдействие с ваканционни турове за посрещане на красиви забележителности
ЗА ДР. ХОДЖЕВ

Д-р Гюрай Сами Ходжев е роден в гр. Пловдив през 1957 година. Завършва средното си образование в същия град, както и avt1висше медицинско във Висш Медицински Университет гр. Пловдив 1977-1983 година.
Следва редовна клинична ординатура по анестезиология и реанимация 1983-1987 и успешно защитава същата специалност 1987 година. След конкурсен изпит е назначен на редовно място в клиниката по анестезиология, реанимация и интензивна терапия КАРИТ в Медицински Университет Пловдив. В годините от 1987 до 1998 година активно се занимава с лечебна и преподавателска дейност.
diplomaПрез 1998 година кандидатства и работи като анестезиолог-реаниматор в Universal Group – Немска болница гр. Истамбул Република Турция до завръщането си в България през 2005 година. В тези години е имал професионални контакти и лечебна дейност в редица от известните болници в този град Американска болница, болниците „Аджъбадем”, „Флорънс Найнтингейл” , Дж.Ф.Кенеди” и др. Защитава след изпити българската си медицинска диплома в Турция.
От 2005 година започва работа в МБАЛ „Каспела” като анестезиолог-реаниматор, където работи и досега. Участва активно в оперативни екипи с водещи пластични хирурзи. Д-р Г.Ходжев е официален представител на веригата от болници и здравна система „ACIBADEM” Република Турция

ACIBADEM

Acibadem е водеща частна здравна организация в Турция от 1991г. насам. Ние предлагаме на турската общественост и международните пациенти всестранни услуги, свързани с диагностиката и лечението, използвайки ултрамодерна медицинска технология, инфраструктура и висококачествено обслужване.

Ние обслужваме нашите пациенти в 16 напълно оборудвани многопрофилни болници и 9 амбулаторни поликлиники, всички от които от 2005г. са акредитирани от JOINT COMISSION INTERNATIONAL. Ние сме екип от 2000 лекари, 3 900 медицински сестри и 7 500 души помощен персонал.

Acibadem действително е една интегрирана здравна организация, която предлага услуги и излизащи извън пределите на болниците и поликлиниките.
„Acibadem Управление на проекти” проектира, изгражда и оборудва изцяло болници в страната и чужбина.
„Acibadem Застраховане” предлага здравни застраховки и консултации, свързани със застрахователните полици.
„Acibadem Мобилни услуги” предлага здравни услуги на пътя, у дома, в офиса и в отдалечени промишлени обекти, както и конвенционална медицинска евакуация, обслужване с линейки и теле-медицина.
„A Plus” предлага кетъринг, перални и почистващи услуги на болници от всички размери.
„Acibadem Labmed” – предлага най-обширния спектър от лабораторни услуги, включително генетика, патология, банка за стволови клетки и кръв от пъпна връв, също така хранителна, микробиологична и биохимична лаборатория.
„Университет Acibadem” – чрез своя медицински факултет и институтите за медицински сестри, технологии и администрация, има за цел да пренесе опита на организация Acibadem в обучението и образованието на бъдещите поколения здравни работници.

Верни на своята „ориентация към пациента”, Acibadem се стреми да подобри качеството на живот на гражданите и да допринесе за напредъка на медицината както международно, така и на национално ниво.

През периода 2003 – 2008г. Acibadem се кооперира с Harvard Medical International в области като професионално развитие на лекари и медицински сестри, подкрепа на подобряването на вътрешните процеси и развитие на доказателствената медицина.

Acibadem със съвършенството си в медицинските услуги, ориентация към удовлетвореността на пациентите и посетителите, високо квалифиран персонал, модерна инфраструктура, най-съвременни технологии и новаторски процедури, се превърна в модел за Турция, както и за целия регион и е една от образцовите академични институции за здравеопазване в света.

Диагностика

КОНТАКТИ

Др. Ходжев- Acibadem Груп – drhodjev.com

Свържете се с д-р Ходжев
Адрес: гр. Пловдив, ул. Емил де Лавеле 2
Тел.: +359 326 60 192, +359 878 326 295
E-mail: acibadem.drhodjev_at_abv.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: drhodjev.com

Comments are closed.