Клуб “Здрави хора”

May 14, 2015
ЗА НАС

Zdravihora220x110Група за подкрепа за всички, които искат да се научат да се хранят и живеят здравословно.

Три месечен курс за обучение как да се научим да коригираме телесните си показатели, как да бъдем по-здрави и водим по-високо качество на живот. Какво включва това:

Стъпка 1. Консултация

Първото нещо, което следва да направите, е да се свържете с екипа на Здрави хора на посочените координати в сайта, за да Ви бъде записан час при наш консултант. Започваме с хранителните ви навици, защото те са в основата здравословния начин на живот като цяло.

Срещата с консултанта продължава не повече от час и включва разговор и измерване . Посредством специален апарат ще Ви направят телесен анализ – измерва се скоростта на метаболитните процеси, изчислява дневния прием на калории и енергоразход.
На базата на резултатите се установяват спечифичните Ви нужди и проблеми по отношение на здравословните Ви хранене и начин на живот. Обсъждат се Вашите навиците, вкусови предпочитания, двигателен режим и др. След всичко това, консултантът на Здрави хора препоръчва програма, в която да се включите.

Стъпка 2. Избор на програма

1.Програма “Предизвикателството да отслабнеш” – Курс по здравословно хранене ( курсът представлява лекции с продължителност 1-1:30 всяка седмица.Срокът на курса е 13 седмици )

2.Индивидуални посещения ( изготвя се индивидуална програма включваща хранителен режим и контролни срещи всяка седмица)

Изборът на програма се извършва на база на първичната среща с консултанта на Здрави хора.Разбира се, програмата е съобразена със специфичните Ви изисквания. Здрави хора предлага 2 различни вида програми, предназначени за всякакви хора спрямо техните индивидуални нужди и предпочитания. Всяка една програма включва различни методи за подобряване на физическото здраве – балансиран режим на хранене, препоръки за физически натоварвания,както и други мерки за подобряване на желаните резултати – хранителни добавки, както и професионални съвети как да промените Вашите навиците към водене на здравословен живот.

Стъпка 3. Спазване на режим
Спазването на режим – редовната консумация на храната, Вашата индивидуална Здрави хора програма е продължителен процес, за да може да доведе до трайни резултати и постененно да подобри навиците Ви в посока към здравословен живот. Здрави хора иска не само да открие Вашата индивидуална формула за пълноценен живот, но и да Ви подари начина да я спазвате най-лесно, без това да Ви води до затруднения или ограничения.Ние изготвяме препоръчителна програма, която би следвало да се спазва за постигането на оптимален резултат.

След като влезете в програма на Здрави хора , особено в началото е необходимо регулярно наблюдение от страна на наш консултант, за да се проследяват резултатите и да се извършват навременни коригиращи действия – ако това е необходимо. Всяка седмица след старта, наш консултант ще се среща с Вас повторно за контролно измерване. Така Ви мотивираме да спазвате програмата, което е важно за достигане на набелязаните в началото цели. Също така по този начин Ви предоставяме допълнителна морална подкрепа по пътя Ви към положителната промяна.
Заявка за среща с консултант
Заявка за среща с консултант можете да направите, като се обадите на посочените в електронната страница на Здрави хора координати или като попълните онлайн бланката на страницата „Контакти“. Ако изберете втората опция, наш представител ще се свърже с Вас до 48 часа, за да Ви запише час при наш консултант. Запазваме си правото да откажем да обслужим клиент, който има непристойно поведение и нарушава елементарните правила за етика и добро възпитание.

Здрави хора желае успех на всички !!!!!

“Групите са тези, които ми дадоха реалната разлика. Разбира се, че първият ден бях малко притеснена и загрижена. Бях притеснена дали няма аз да бъда най-дебелият човек в групата. Всъщност се оказа , че всички участници в групата са приятелски настроени, иначе казано – всички бяхме в една лодка, имаше хора от всички форми и размери. В действителност, най-слабите членове ми действаха като мотивиращ фактор да се придържам към предложената ми програма за хранене. Групата ми даде подкрепа и мотивация да продължавам напред. Няма да бъде справедливо, ако не споделя, че от участието ми в групата имаше и един силен социален елемент – вътрешният живот в групата подпомага и благоприятства намирането на добри приятели, с които продължавам да се виждам и сега извън групите.”

КАКВО Е ТОВА КЛУБ ПО ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ?

Място, където можем да получим адекватна информация от специалист относно навиците ни за хранене. Можем да си направим WELLNESS TEST, да изберем какви са нашите телесни показатели. Да получим съвети как да коригираме основните грешки в храненето си.

Можем да се запишем за групата за подкрепа, където под надзора на опитни консултанти ще се учим да се храним здравословно, да спортуваме и да се отслабваме както никога до сега.

Клубът е място, където се срещаме със съкварталци си, разменяме си интересни “новинки”, а също така можем да закусим набързо и да продължим натоварения си ден заредени с енергия и усмивки!

ПРОГРАМА WEIGHT LOSS CHALENGE

Всеки ден нашият екип, а навярно и Вие, се натъкваме на нова статия за диета илихранителен режим, който ни обещават желаната фигура и килограми. Убедени в тяхната ефикасност започваме да ги спазваме и в началото обикновенно жънем неимоверен успех. Нашето настроение се подобрява, чувстваме се привлекателни,слаби и атрактивни – ами отслабналисме. А след това следва и разочарованието – в 90 % от случаите за месец или два възвръщаме старото си тегло, понякога дори в повече!

Ако сте преживели всичко това, навярно сте си задавали този въпрос и то не един или вда пъти. Обвиняване волята си, изкушенията , хладилника, а дори и близките си които непрестанно консумират много апетитни  и също толкова калорични ястия около вас. За да постигнем оптималното тегло, не е достатъчно да спазваме диета, трябва да променим своя начин на живот изцяло. И то не за седмица месец , два както с повечето диети, а за цял живот. Това не е никак лесен процес и изисква неимоверно много усилия и най-вече познание!  Но първо нека да се мотивираме и да си отговорим на въпроса:

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ОТСЛАБНЕМ и защо това ще ни направи по-щастливи?

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОГРАМАТА WEIGHT LOSS CHALLENGE

Група за подкрепа за тези които искат даотслабнат и да се хранят здравословно.

В групата идват хора по различни причини. Едни по здравословни, други искат да си влезнат в дрехите от миналата година а трети им е интересно и забавно.

Групата представлява 13 седмичен курс като има и съзтезателен характер.

Срещите са 1 път седмично и се разглеждат основни теми свързани с хранителните ни навици.

Забавно, весело и приятно и на всичкото отгоре се отслабва!

ЗАПОЧВАМЕ С WELLNESS TEST

Това е анализ на тялото на японски уред за биоелектрически импедансов анализ ТАНИТА –  на  9 ОСНОВНИ ТЕЛЕСНИ ПОКАЗАТЕЛИ:

  • тегло
  • общ % мазнини
  • висцерални мазнини
  • общ % вода
  • мускулна маса (кг.)
  • базов метаболизъм
  • метаболитна възраст
  • индекс на тялото
  • костна маса

ЦЕНА 20 лв.

След измерването можете да получите консултация относно подобряването на показателите.

Целта на нашата програма – подобряване на всички показатели и постигане на желания резултат.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ СЛЕД КАТО СЕ ЗАПИШЕТЕ:

.WELLNESS TEST

·Личен консултант по хранене – всеки участник получава личен Треньор, който ще се грижи за постигане на индивидуалните резултати.

·Личният треньор ще следи ежеседмично вашите резултати и ще ви контролира.

·Ще поддържате връзка с личният си Треньор по всяко време.

· Индивидуална среща с Треньора – всяка седмица.

. Изготвяне наиндивидуален режим на хранене

· Награди за най-добри резултати.

.Допълнителни статии и материали извън лекциите.

.Здравословна вечеря – 10бр.

Програмата включва спортни занимания – всяка неделя. Цената на спорта не влиза в цената на курса.

Награди за първите трима – състезателния ефект също дава допълнителна мотивация, нещо повече: класацията дава признание на всички участници, най-много на тези постигнали трите най-добри резултата. Критериите за оценка са : % свалено тегло и % свалени мазнини (така всички имат равни шансове) Наградите се връчват на финала на курса (13-та среща) като всеки един участник може да бъде награден .

ЦЕНАТА НА КУРСА Е 80 ЛВ  ЗА ЦЕЛИЯ ПЕРИОД!

Изготвянето на индивидуален режим извън групата се заплаща отделно!

WELLNESS TEST

Какво представлява wellness test: – измерване на физическото тяло, което представлява своеобразен дом за всичко останало, което сме.

Сегментният анализ на тялото се извършва с високотехнологичен уред – аналитична везна Tanita, със специално разработена компютърна програма. За по-малко от минута уредът сканира човешкото тяло и извършва прецизни измервания, които могат да бъдат от изключителна помощ при изготвяне на различни режими с цел подобряване на здравословното състояние като:

• Оздравителни хранителни програми;

• Програми за отслабване;

• Детоксикация;

• Подмладяване;

• Режим на спорт и почивка;

• Антистрес програми;

• Регулиране баланса на телесни мазнини и течности;

• Поддръжка на оптимална мускулна и костна маса.

С помощта на аналитичната везна може да се проследи с изключителна точност действието на съответната програма по няколко основни показателя:

• Тегло с изключителна прецизност;

• Процент на мазнини в цялото тяло;

• Процент на течности в цялото тяло;

• Мускулна маса в кг;

• Костна маса в кг;

• Индекс на телесна маса;

•  Метаболитна възраст.

На база на получените резултати, след проведен обстоен анализ, при необходимост, вашият личен консултант по здравословно хранене може да изготви най-подходящия за вас хранителен или друг режим. Всеки, който се интересува от състоянието на своето тяло, може да си направи измерването, просто за да бъде добре информиран за себе си.

Изследването става бързо, лесно и щадящо човека. Електродите в подножните подложки имат сензори, които изпращат ниски, безопасни сигнали през тялото. Tanita е първия метод, който въвежда поглед към вътрешните мазнини в човешкия организъм.

ЦЕНА: 20 лв. ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0894 365769

КОНТАКТИ

KLUB ZDRAVIHORA - zdravihora.com
Адрес: гр. София, ул.Веслец 6 ет.1 ап.1.
Тел.: 0894 365769
E-mali: a.miluseva_at_abv.bg

Текст и изображения: zdravihora.com

Comments are closed.